Amazing Robert Jordan news!
Бащата на Файле не беше ли Даврам Башийр, но и аз не съм съвсем сигурна, защото не съм ги чела тези книги от векове.
За мацката нямам предположение, но искрено се надявам да
НЕ е Моарейн.
За мацката нямам предположение, но искрено се надявам да
НЕ е Моарейн.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Според мнозинството на WoT форумите това всъщност са Гаул, Перин, Берелайн(*Shock and horror*
) и някакъв там друг кибик. 
Но според мен са поредните болни фантазии на художника на поредицата.

Но според мен са поредните болни фантазии на художника на поредицата.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Че Перин откога е метър и четирийсе с вдигнати ръце?!
Точно размерите на въпросното брадато лице ме накараха да отхвърля тази теория, въпреки че ако трябва да съм честна онуй там по-прилича на Гаул с тези дрехи. Ама му бях забравила името:))))
Поддържам теорията за ухапания от заблудена камила художник:)

Поддържам теорията за ухапания от заблудена камила художник:)
Oт корицата на 9-ти том, да речем.Че Перин откога е метър и четирийсе с вдигнати ръце?!

За този художник съм забелязал, че хората са или джуджета, или великани над 2 метра. Няма средно положение.

Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Най-грозната корица е несериозно, в смисъл, то да имаше поне една прилична (забележете, не красива, защото това със сигурност е извън възможностите на художника), за да кажеш най-грозната, но сред толкова грозотии, тази просто не изпъква.
Това е един от онези случаи, в които изобщо не ми пречи, че си увивам книгите, за да не се хабят, защото каквото и да сложа, все е по-добре.
Това е един от онези случаи, в които изобщо не ми пречи, че си увивам книгите, за да не се хабят, защото каквото и да сложа, все е по-добре.
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
То и на българските издания с твърди корици, ако им махнеш обложката си пощаден от трорческите напъни на художника.
Ако не, винаги остава възможността, да си плати човек на книговезец и да се спаси от картинките.
Ако не, винаги остава възможността, да си плати човек на книговезец и да се спаси от картинките.
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
- armageddon
- Forsaken
Тая корица или е някакъф фенски mock-up, или май пак ще чета е-book.
Или ще замисля дали да не си взема и аз английско издание, щото верно са без картинка на корицата.
ПС - по средата е Перин. До него с бронята е Даврам Башире или както там се титулува на български съответната персона, известен още като бащата на Файле. Оня с червената коса ми е трудно да определя, но ме съмнява че е онзи, дето му забравих името. Той милия беше залитнал по майката на Елейн, чието име също нещо ми се губи. Въпреки че не си обяснявам той пък чий го дири отпред на корицата ако е той. А Таланвор се казваше милия, верно, сетих се, слава на Великия Властелин. Ама чий го дири на корицата нещо все още ми се губи. Мадамата би трябвало да е Берелайн. Тя май знае чий го дири, ама защо баш на корицата?
ПС - червената коса в общи линии елиминира възможността персоната, носеща я, да е Ранд. Ранд от кориците винаги беше с руса коса. Евентуално червенокосия може да е Galad/Жълъд (powered by the kirilizator-a), ама ще видим.
Или ще замисля дали да не си взема и аз английско издание, щото верно са без картинка на корицата.
ПС - по средата е Перин. До него с бронята е Даврам Башире или както там се титулува на български съответната персона, известен още като бащата на Файле. Оня с червената коса ми е трудно да определя, но ме съмнява че е онзи, дето му забравих името. Той милия беше залитнал по майката на Елейн, чието име също нещо ми се губи. Въпреки че не си обяснявам той пък чий го дири отпред на корицата ако е той. А Таланвор се казваше милия, верно, сетих се, слава на Великия Властелин. Ама чий го дири на корицата нещо все още ми се губи. Мадамата би трябвало да е Берелайн. Тя май знае чий го дири, ама защо баш на корицата?
ПС - червената коса в общи линии елиминира възможността персоната, носеща я, да е Ранд. Ранд от кориците винаги беше с руса коса. Евентуално червенокосия може да е Galad/Жълъд (powered by the kirilizator-a), ама ще видим.
armageddon wrote:ПС - червената коса в общи линии елиминира възможността персоната, носеща я, да е Ранд. Ранд от кориците винаги беше с руса коса. Евентуално червенокосия може да е Galad/Жълъд (powered by the kirilizator-a), ама ще видим.
Първо, на някои от кориците Ранд е с червена коса. А и да не забравяме, че то и лицето му се променяше на тия корици доста пъти, ти сега за една коса се оплакваш.

Струва ми се, че изобразените...хуманоиди се предполага да са Перин, Гаул, Берелайн и някакъв друг субект, но при този художник човек никога не знае със сигурност.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- armageddon
- Forsaken
Е нормално е да забравям имената на героите от това колело. То май само столчетата на Егвийн и роклята на Файле си нямат такива, но би трябвало задаващата се книга да оправи тази несправедливост
Матриме, абе знае ли човек. Джуджето по средата се оказа Перин ....
След като осъзнах фактите, че няма как Башире да е при Перин, остава вероятността този с бронята да е Таланвор или както там се казваше господина, а другия с меча и копията мангала със Перин.
Матриме, абе знае ли човек. Джуджето по средата се оказа Перин ....
След като осъзнах фактите, че няма как Башире да е при Перин, остава вероятността този с бронята да е Таланвор или както там се казваше господина, а другия с меча и копията мангала със Перин.