След като обеща на руснаците да ги напляска, вицепремиерът заяви на холандците, че вече са му изчерпали търпението.
Почва да ме плаши.

Moderator: Moridin
Има ли някой който да вярва на озъбването и приказките от ден до пладне ?АЕЦ “Белене” е значим обект и ще се строи”, заяви председателят на Народното събрание Цецка Цачева в Белене, цитирана от БТА, по повод изявленията пред медиите на генералния директор на “Росатом” Сергей Кириенко за бъдещето на проекта. ( 28 ноември 2010 г.)
Ей тая логика "ние сме потомци на Аспаруха, те още са били по дърветата, когато ние сме имали държава" никога не ми е била ясна. Да, сигурно. Ако ще си мерим историческите чепове, ние ще се окажем много по-надарени от тях. Ама не говорим за преди 1300 години. Говорим за сега и обозримото бъдеще и минало. В което те имат по-висок стандарт на живот, нямат етап на преход от социализъм, толкова организирана престъпност и не са на края на Европейския съюз чисто географски.Аз тука съм по-скоро съгласен с Амикае. Всяка популация в Европа си има трески за дялане. Не са по-морални, нито по-древни нидерлендерите от нас, нито имат Варненското енеолитно съкровище.
Понеже Син сити и десетките подобни заведения тук са пълни само с интелигентни доценти по философия... Да не говорим, че паплачта е главно приходяща.Нищо не се опитвам, просто добре знам с каква паплач е пълен Амстердам, под контрол или не.
Да, което значи, че не сме Сомалия, Иран и един куп други страни. Не сме нито пример, нито антипример.Не, на мен ми е странно, че като че ли Амикае се опитва да постави Холандия на някакво по-ниско морално ниво от нашето едва ли не, а пък ние сме... България...
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 19 guests