Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Sep 13, 2012 10:20 am

Омфг, щели да се случат чудеса...........
Иначе, да, Телеграфчето е - нали те бяха, дето писаха преди няколко месеца как вандалите "природозащитници", протестиращи на Орлов мост, изпотъпкали лехичките край шосето?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Sep 13, 2012 10:22 am

Да, ама това е само върхът на айсберга. Тази медия непрестанно бълва откровени лъжи и проправителствена пропаганда и това само по себе си не е толкова страшно, страшен е фактът, че е най-евтиният ежедневник и ВСИЧКИ го купуват.
This is it. Ground zero.

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Sep 13, 2012 10:25 am

Мхм, макар че жълтите, жълтите... Хората ВЯРВАТ!

Морв, не сме Сомалия и Иран, а те от своя страна не са в Европа и не кандидатстват за Шенген, така че не разбирам аналогията ти. С "а пък ние сме... България..." имах предвид точно, че сме някви там плюнчовци във всякво отношение, не че сме бетер Сомалия естествено! :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 13, 2012 10:27 am

Емм то всичко почти от вестниците е версия на в-к. Шок. Иначе би било хубаво да бъдат съдени списвачите и издателите на парцали като Телеграф докато умрат от глад ама никъф шанс.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Sep 13, 2012 10:35 am

Между другото аз твърдо вярвам, че тия вестници изяждат метафизичната креативна квота на всички други занимаващи се с писане хора в тая страна.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 13, 2012 11:22 am

Дума!

Земи тая вероломност! То че от където мине руснак трева не никне е ясно, ама шоуто ще е пълно просто следващите 2-3 статии как ще се обърнат нещата в мненията на уважаемото ни Ръководство докато дойде Путин.

http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-a ... 77221?nt=4
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Thu Sep 13, 2012 2:43 pm

Цирк! :Д Нормално Борисов си държеше езика зад зъбите, когато ставаше въпрос за международни въпроси. Сега обаче и там се е изцепил и на мен ми е много интересно, как ще реалигират Путин и компания.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Sep 14, 2012 10:34 am

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=961572
Чакаме Путин в България, в графика му обаче не е планирана визита
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Sep 14, 2012 10:54 am

То това като оня виц за дядото, дето след 9 септември висял на Орлов мост с китка в ръка да чака американците. Минувач му казал: "Дядо, ти така преди 9-ти чакаше руснаците", а оня му отвърнал: "Е па да не би да не дойдоха?"
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Sep 14, 2012 4:48 pm

“За разлика от вас ние сме достатъчно критични към всичко, което забележим, и след това отстраняваме. Иначе нямаше да купите два нискотарифни ербъса, които да наречем правителствени самолети, и да се чудим какво да ги правим", обърна се към депутатите Борисов.
И още от същото:
"И до ден-днешен се чудим какво да ги правим и затова ги даваме да се возят, който ги поиска, иначе трябва да пратим пилотите да летят с други компании, за да наберат часове“, каза Борисов в отговор на въпрос на депутата от БСП Корнелия Нинова, свързан с доклада за националната сигурност, приет през юни 2012 година.
http://tinyurl.com/9379dvh

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Sep 16, 2012 11:11 am

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=962558

Ако не ви се чете, ще ви преразкажа.

Значи, Боби се разбрал с гръцкия си колега да му дострои пътя до Маказа. Освен това още по историята с нискотарифните еърбъси.

Те били раздрънкани, както вече казахме, по вина на Тройната коалиция, както уточнихме (ако някой ми беше казал, че някой ден ще защитавам таз коалиция, шях да му перна един зад врата вероятно), обаче толкова раздрънкани били, че на Боби му се налагало да си носи табуретчица от къщи, за да си слага на нея кафето, щото дори масичките били почупени. Явно тея летящи гробници само за футболисти стават.

Оттук и следният извод:

Еърбъсите са заговор на ТК срещу Боби. Целта е била той да се затрие някъде с тях, обаче не са предвидили колко точно е предвидлив врагът им, който спрял да ги ползува и започнал да разхожда с тях футболисти (вероятно провинени, щото заслужили с такива бракми, дето всеки миг могат да се разпаднат във въздуха, едва ли).

Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Sep 16, 2012 11:37 am

Това с футболистите ме накара да се задавя с колата си :lol: :lol: :lol:
I don't wanna die

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 18, 2012 9:20 am

Иииии пуснали били поредния безумен "...Брадър". :vomit:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Sep 18, 2012 9:32 am

Пък министърът на културата оправда публичния линч.

Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Sep 18, 2012 9:33 am

Две различни гледни точки по така нашумелия чрез медиите случай с Йордан Опиц:
http://www.webcafe.bg/id_1146330946_7_a ... _v_zatvora
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5136691
I don't wanna die