Любопитно ми е от какво естество са предразсъдъците ти към Русков.

http://dnes.dir.bg/news/balgarin-nagrada-12116723?nt=4Българският писател Мирослав Пенков спечели международната награда на Би Би си за кратък разказ със своята творба "На изток от Запада". Победителят бе обявен на церемония в Лондон, излъчена на живо по Радио 4.
Аз не успях да прочета Захвърлен в природата. За сметка на това си напазарувах доста яко на промоцията на Сиела, а днес си набавих безплатно едно копие от "Българския психар", но като видях мутренската и тъпа физиономия на автора и определението, че това било българската версия на "Бригада" - никак не съм надъхан, но дано предубежденията ми се сбъднат.Devoted of Slaanesh wrote:Довърших Захвърлен в природата на Русков. Хареса ми, въпреки че Възвишение е много по добра. Хронологично е писана преди Възвишение и се вижда как е оттренирал някои моменти и похвати. Края ми допадна много.
Много си любезен, ДантеDante wrote:Аз не успях да прочета Захвърлен в природата. За сметка на това си напазарувах доста яко на промоцията на Сиела, а днес си набавих безплатно едно копие от "Българския психар", но като видях мутренската и тъпа физиономия на автора и определението, че това било българската версия на "Бригада" - никак не съм надъхан, но дано предубежденията ми се сбъднат.Devoted of Slaanesh wrote:Довърших Захвърлен в природата на Русков. Хареса ми, въпреки че Възвишение е много по добра. Хронологично е писана преди Възвишение и се вижда как е оттренирал някои моменти и похвати. Края ми допадна много.
Иначе за сега прочетох 18% Сиво и доста ми хареса. Ако някой го интересува по-подробно мнението ми Тук.
Иначе скоро мисля да подхвана трилогията "Кръглата риба".
Хах, да, доста awkward, наистина. Прочее, в горния си пост съм искал да кажа - "никак не съм надъхан, но дано предубежденията ми не се сбъднат. "logen wrote:Много си любезен, ДантеDante wrote:Аз не успях да прочета Захвърлен в природата. За сметка на това си напазарувах доста яко на промоцията на Сиела, а днес си набавих безплатно едно копие от "Българския психар", но като видях мутренската и тъпа физиономия на автора и определението, че това било българската версия на "Бригада" - никак не съм надъхан, но дано предубежденията ми се сбъднат.Devoted of Slaanesh wrote:Довърших Захвърлен в природата на Русков. Хареса ми, въпреки че Възвишение е много по добра. Хронологично е писана преди Възвишение и се вижда как е оттренирал някои моменти и похвати. Края ми допадна много.
Иначе за сега прочетох 18% Сиво и доста ми хареса. Ако някой го интересува по-подробно мнението ми Тук.
Иначе скоро мисля да подхвана трилогията "Кръглата риба".Мутренска - окей, ама чак пък да ми е тъпа физиономията...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests