Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 13, 2012 1:46 am

Аз мисля да се намеся и да кажа, че руснаците са бахти гадните алкохолици... World of Tanks е най-доброто ММО в света в момента!

От кажи речи 2 години играя, кога по-сериозно, кога не, но каквото и да играя, винаги се връщам при танковете. А последните няколко месеца така ме е хванало, че не мога да се спра. Почти 4000 битки имам, което изобщо не е много, и тепърва започвам да вниквам в играта, в проблематиката на различните ситуации и възможностите на танковете. И колкото повече задълбавам, толкова по-трудно ми е да се откъсна от играта. А честно казано още от началото си бях арогантен играч, мислех се за голямата работа, сега като си гледам статистиките с първите ми машини(иначе качествени машини) и ясно си личи типичния шутър манталитет, с който всеки започва тази игра. Имам дълъг път да извървя все още и с доста машини да си запълня гаража. :)

А ето как се забавляват пичовете от клана: http://www.youtube.com/watch?v=MI5BlEFr ... ure=g-like

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 1:47 am

Безмислен кеф не е кеф, смисъла на стелт игрите е да си слаб и стелта да ти дава сигурност. Нещо подобно на гаечния ключ от Биошок - може да се изиграе само с него но е скука и безмислено.
Поне за мен е така - обичам да има игрални предимства дадено действие а не просто да си експериментирам с него.

Защото както са го направили става следното - стелтват, стелтвам хващат мен и вместо да се прецакам и да знам че трябва да повторя опита ги избивам за няколко секунди и се усещам доста тъпо как съм се крил като мишок дотогава.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Oct 13, 2012 2:05 am

Ми защото след това разбираш, че стража който току що си убил е сгоден за камериарката и установяваш, че всъщност не искаш да го убиваш. Целта на тази игра е да грокнеш в пълнота градът който ти е представен и мизерията която има в него. Което става с обикаляне и слушане.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 2:29 am

Няма жалост към камериерки в мен, особено след 2-та асассинс крийда които изиграх подред :twisted: A и в Thief избивах и се дразнех като ми зададат ограничение да ги оставям живи и да ги бия с бухалката.
Last edited by RRSunknown on Sat Oct 13, 2012 5:26 pm, edited 1 time in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 13, 2012 9:25 am

Абе аз ще я мина са оставяйки кървава баня след себе си, пък ще видим дали ще имам и търпението да я преиграя и да релоудвам играта 1000000 пъти за стелт решенията, за момента се изчерпва стелта с телепортиране по климатици... Силно недоправено е промъкването в сградите, скъса ми нервите в златната котка са. Поне нямам фобия от плъхове :mrgreen: Освен това грозните лица просто са отвъд реализма, който са искали да постигнат поне според мейкинга.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 5:27 pm

Приличат на Фейбъл физономиите.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 13, 2012 9:37 pm

Абе не знам, не ми задържа вниманието нещо игрицата, са заради една чистачка събрах цялата сграда ей така да има... избих ги поголовно ама забърсахме и заспалия соколов... :D ня бях сейвнал от началото на зоната аутосейва и са не ми се преиграва. Да отлежава на харда ако не я изтрия тия дни...

А и плъхове без кетчуп... тва е играта.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Oct 13, 2012 10:12 pm

Радо, не си много прав. Пробвах едно ниво да го мина с ЯКО РЪШ. Имах 10 отвари от всяка, всички магии, ъпгрейднати оръжия - на хард. Минах си почти нивото с 300 зора, изразходих всичко, а след това когато трябваше да ходя към лодката ми се такова мамата, защото бях на капка кръв и почти без мана. И това беше от най-кратките нива - убийството на Лорд Регена.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 11:01 pm

Ми ти май си първия който му е трудна тази игра :lol:

Екшън не означава яко ръш де .

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Oct 13, 2012 11:52 pm

E, не съм казал, че ми е трудна, просто стелта тука си играе важна роля и не може без него :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 11:56 pm

Абсолютно може без никакъв стелт - като гледам дори в тази скромна темичка повечето хора са избивали наред. :lol:

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sun Oct 14, 2012 12:47 am

E, aз пак избивах наред, ама го цъках хем стелт, хем директен бой.
Пробвай да не си стелт с ония дългокраките, ако има повече от 1 :roll:
A, прочее, има си и още една трудност след Hard, за хората, които наистина искат да цъкат яко стелт.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Oct 14, 2012 9:31 am

Martix wrote:Faster Than Light е страшна зарибявка. Псуваш я, но продължаваш да играеш. А гледката на целия ти екипаж заклещен в една каюта, на две от повредения генератор за кислород, в декомпресиран кораб, е безценна. :) :x
True :D Голяма краста е.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Oct 16, 2012 10:22 am

А новия XCOM каква краста е... По цял ден го играя и по цяла вечер го сънувам. И ме гризе съвестта, че го пиратнах. Днес слагам пари в банката и го вземам в Steam. Честно казано това е най-добрата игра за тази година. 100-тово GOTY!

Сега остава да видя дали ще мога да си прехвърля сейфовете, а ако не, най-малкото да си репликирам всички ветерани. Имам всякакви образи, японски снайперист... руса шведкиня съпорт! :mrgreen:

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed Oct 17, 2012 11:56 am

Завиждам зловещо на тези, дето играят новия ХСОМ. Иска Уин Виста минимум гадината, а аз не ща още да си махам ХР-то. Явно ще трябва да се прежаля най-после...
Elves dig rocket launchers.