Vampire Diaries

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Arlina
E'lir

Post by Arlina » Sat May 12, 2012 12:25 am

Хаха, аз честно казано нямам претенции по този въпрос. Стига ми да е интересно, а сега определено ме върнаха в играта, защото беше започнало да ми писва и гледах заради доброто старо време..
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat May 12, 2012 12:57 am

Killua wrote:Уф, Стефан е супер злето, само й се връзва на Елената..
Spoiler: show
Да беше Деймън във водата, Мат щеше да си земе
и тъй щяхме да се лишим от поредния скучен персонаж...
Да, но щяха да реват не 5, а 22 серии серии абсолютно всички женки - и на Ленчето брат и разбира се - от сериала по него. Което щеше да е меко казано, значително по-досадно.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Sat May 12, 2012 1:24 am

Гледам из нета много хора пишат, че
Стефан бил виновен за смъртта на родителите на Елена..? С какво е виновен? Нещо съм проспала ли?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat May 12, 2012 6:23 am

Еми освен ако че той е спасил нея, а не тях.. ? Или да не би той да е бил на моста? Не си спомням оня епизод дето й обясняваше...
This is it. Ground zero.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat May 12, 2012 7:10 am

Определено май беше вампир на моста като стана катастрофата, но не помня да е бил някой от братятя. Не беше ли Клаус, Елайджа или някой от тяхната рода?

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Sat May 12, 2012 12:24 pm

Изобщо не помня какво й е обяснявал.. :)
И май наистина го обвиняват за това, че е спасил Елена вместо тях.. тия хора са откачени :lol:

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Sun May 13, 2012 12:16 pm

В интервюто има много спойлери, та който не е гледал още последните серии да не чете :)

http://twifun-bg.com/?p=194032
Между другото и аз се замислих дали Елена не знаеше, че са й дали вампирска кръв. Такова едно спокойствие излъчваше, ако бях аз щях да изям и колан и врата и всичко за да се измъкна :lol:

Killua
Ascendent

Post by Killua » Sun May 13, 2012 4:22 pm

А, да, и аз го прочетох това тая сутрин - спойлещо е доста и за новия сезон, та който иска да се изненадва много наесен, да не чете..
shadow dance nikoga ne luje

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Fri May 25, 2012 7:45 pm

Покрай подновените дискусии в темата седнах да изгледам сезона, бях го зарязал някъде около 12-ти епизод.

Якичко беше, въпреки всичките си дефекти. Финалните 5 минути ме зарадваха супер много.
И наистина този сериал не може да се гледа по веднъж на седмица, или поне аз не мога да го гледам по този начин. Губи се тръпката, сюжетът изглежда още по-безсмилен, а героите - още по-глупавки. Ама по 10 епизода накуп е яко.
But goddamn,
you got me in love again

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 25, 2012 8:38 pm

Аз затуй си го чакам на блу рей просто... Същата история като True Blood - то просто е негледаемо по веднъж на седмица (не, че иначе е гледаемо де...)
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Oct 14, 2012 7:31 pm

Много скучноват ми дойде първия епизод от този сезон. Половината направо си го прецъках. Май няма да се гледа повече.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Mon Oct 22, 2012 10:00 am

Е, ама вторият епизод беше доста по-добре. Почва се включването на разни нови герои, които на този етап са ми безразлични де. Само дано не залюбят пасторската щерка с Джереми и после да я убият, че това вече сме го виждали няколко пъти. Нямам търпение и Фийби Тонкин да се присъедини към екипа (актрисата от сериалчето за русалките, с Ребека ще станат тъкмо две русалки в сериала), тя е сладурка.
Любопитно ми е за татуировката на ръката на ловеца и каква е врътката там.
Разбира се, много се изкефих на сцената, в която Еленка изпи кръвта на Деймън. Краят между Деймън и Аларик също беше силен.
shadow dance nikoga ne luje

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Thu Oct 25, 2012 12:58 am

Killua wrote:Само дано не залюбят пасторската щерка с Джереми и после да я убият, че това вече сме го виждали няколко пъти.
Не думай. Тъкмо започвам да го гледам с позаличени спомени от трети сезон и поради туй - с подновен интерес. Няма да изтрая ОЩЕ ЕДИН сезон от същото: любовни триъгълници, иди ми доди ми, Джеремито се залюбва... Да бяха поне следвали докрай патърна и да бяха затрили Бони и без друго не знаят какво да я правят. Почва ужасно да ми писва. Ако новият персонаж се окаже и той някой древен и орижинален, зарязвам и това е.
Викам да спрат с лиготиите, Елена да си изключи хуманността и да изяде Мат, шерифа, кмета и рандъм останал човешки жител на тва градче, после да зареже ония двамата и да се залюби с Илайджа. Викам Катрин да се върне и двете да ловуват в тандем. Викам Тайлър да ухапе Карълайн и тя да побеснее и да изяде Джеръми. А пък ако вземат да идат на училище, ще побеснея аз.
Last edited by JohanVladimir on Thu Oct 25, 2012 4:42 pm, edited 1 time in total.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Oct 25, 2012 9:09 am

Бтв, ей така небрежно ми оспойли два масивни плот туиста от трети сезон. Мерси ^_^
And you can't dance with a devil on your back...

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Thu Oct 25, 2012 4:46 pm

:oops: ми пак заповядай... Как да предположа, че е останало човешко създание на планетата, дето да се вълнува малце от сериала и още да не е разбрало за този така *масивен* плот туист?