Vampire Diaries
- armageddon
- Forsaken
Да, но щяха да реват не 5, а 22 серии серии абсолютно всички женки - и на Ленчето брат и разбира се - от сериала по него. Което щеше да е меко казано, значително по-досадно.Killua wrote:Уф, Стефан е супер злето, само й се връзва на Елената..и тъй щяхме да се лишим от поредния скучен персонаж...
- Spoiler: show
В интервюто има много спойлери, та който не е гледал още последните серии да не чете 
http://twifun-bg.com/?p=194032

http://twifun-bg.com/?p=194032
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
- Dr. Horrible
- Forsaken
Покрай подновените дискусии в темата седнах да изгледам сезона, бях го зарязал някъде около 12-ти епизод.
Якичко беше, въпреки всичките си дефекти. Финалните 5 минути ме зарадваха супер много.
И наистина този сериал не може да се гледа по веднъж на седмица, или поне аз не мога да го гледам по този начин. Губи се тръпката, сюжетът изглежда още по-безсмилен, а героите - още по-глупавки. Ама по 10 епизода накуп е яко.
Якичко беше, въпреки всичките си дефекти. Финалните 5 минути ме зарадваха супер много.
И наистина този сериал не може да се гледа по веднъж на седмица, или поне аз не мога да го гледам по този начин. Губи се тръпката, сюжетът изглежда още по-безсмилен, а героите - още по-глупавки. Ама по 10 епизода накуп е яко.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Е, ама вторият епизод беше доста по-добре. Почва се включването на разни нови герои, които на този етап са ми безразлични де. Само дано не залюбят пасторската щерка с Джереми и после да я убият, че това вече сме го виждали няколко пъти. Нямам търпение и Фийби Тонкин да се присъедини към екипа (актрисата от сериалчето за русалките, с Ребека ще станат тъкмо две русалки в сериала), тя е сладурка.
shadow dance nikoga ne luje
- JohanVladimir
- Sorcerer
Killua wrote:Само дано не залюбят пасторската щерка с Джереми и после да я убият, че това вече сме го виждали няколко пъти.
Last edited by JohanVladimir on Thu Oct 25, 2012 4:42 pm, edited 1 time in total.
- JohanVladimir
- Sorcerer