ARCANUM
Moderator: AlDim
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Много ясно...но все пак е трудна! И аз щях да я превъртя с моя маг, владеещ незнам си колко школи, но поради гореспоменатите причини...не стана.
Инача играта е хитра, изобщо не е хамалска. Тоест ако избиеш всичко живо, най-много да ти се прецака голямия куест
Инача играта е хитра, изобщо не е хамалска. Тоест ако избиеш всичко живо, най-много да ти се прецака голямия куест

Arcanum - of Steamworks & Magic Obscura!
- armageddon
- Forsaken
Ако избиеш кое всичко живо? Даже в някои градове ти дава бонус (лоша) репутация 
Иначе играта, напротив, изобще не е чак толкова трудна. С магосник особено е доста, не чак елементарно, но доста по лесно от колкото с технолог. Особено със лош елф магосник, специалист в Dark Necromancy, Force, Conveyance и Master of Persuasion

Иначе играта, напротив, изобще не е чак толкова трудна. С магосник особено е доста, не чак елементарно, но доста по лесно от колкото с технолог. Особено със лош елф магосник, специалист в Dark Necromancy, Force, Conveyance и Master of Persuasion

- armageddon
- Forsaken
Като не чаткаш английски, всички игри са трудни
Броня от митрил, броня от митрил ... не се сещам да съм намирал. Или не съм търсил? Митлрил и без това съм намирал само 2 или 3 парчета в ако не се лъжа The Grudge naimenovanoto подземие в Wheel Clan, и се ползваше само за една от пушките. Де да знам. Обаче в Iron Clan имаше интересна броня кат за джуджета ...

Броня от митрил, броня от митрил ... не се сещам да съм намирал. Или не съм търсил? Митлрил и без това съм намирал само 2 или 3 парчета в ако не се лъжа The Grudge naimenovanoto подземие в Wheel Clan, и се ползваше само за една от пушките. Де да знам. Обаче в Iron Clan имаше интересна броня кат за джуджета ...
проверих...има я Franklin Payne в Blackroot. Също и при магически ковачи, но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА рядкост!
Mithril Chainmail
AC: 12(+2), DR +23(+2), PR (+5), FR +5(+20)
Wgt: 150, HPs: 200
мнооого полезна!
ето и полезен линк за Арканум - www.mikesrpgcenter.com/arcanum/
и един, по-добър - www.gamebanshee.com/arcanum/
Mithril Chainmail
AC: 12(+2), DR +23(+2), PR (+5), FR +5(+20)
Wgt: 150, HPs: 200
мнооого полезна!
ето и полезен линк за Арканум - www.mikesrpgcenter.com/arcanum/
и един, по-добър - www.gamebanshee.com/arcanum/
Arcanum - of Steamworks & Magic Obscura!
- armageddon
- Forsaken
абе играта спокойно се превърта и без броня, не е като да не съм го правил (я ела ти намери свястна броня за полу-огре)
Иначе единственото нещо, което се ядосвам че не съм намирал, а не е като да не съм търсил, е Olive Branch, която трябва да се занесе на олтара на Halcyon.. Ако някой е успял да намери това чудо ...
Иначе единственото нещо, което се ядосвам че не съм намирал, а не е като да не съм търсил, е Olive Branch, която трябва да се занесе на олтара на Halcyon.. Ако някой е успял да намери това чудо ...
Честно казано тая работа с олтарите не ме кефеше нещо. Значи ясно, че като направиш жертвоприношение на олтара на някой скапан бог, и ще получиш наградка. Ама прекалено много бяха тия богове просто, да има търсиш олтарите и да слагаш там разни екстри не си е работа
За съответното клонче - питай гугъл най-добре.

За съответното клонче - питай гугъл най-добре.
Elves dig rocket launchers.