Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
Един изтърван кон вървеше по пътя преди малко. Едвам креташе, ребрата му се виждаха. Ще умира животинката и то много скоро. Образува ми се злоба към мангалите и тука щъкат едни. Само да разбера, че те са го докарали до това положение на животното, само по 1 път ще ги ударя, направо ще умрат и ще се съживят. Отвратителни създания. 
Проектът "Над дъгата" най-накрая даде резултат, и той е по книжарниците - комикс с твърди корици, доста луксозен на вид. Днес ще се занеса до някоя книжарница да го огледам отблизо и сигурно ще си го взема - най-малкото заради скъпите спомени от детството... 
Бих искала да споделя, че ми писна някакви хора да ми се сърдят, защото съм се опитвала да вляза в положението на други хора. Още повече ми писна въпросните други хора да ми обясняват, че кво толкова е станало, нали те са прави, всичко е наред. Ми нито са съвсем прави, нито пък на мен ми е удобно да съм по средата. Ама нищо не било станало според тях. Конкретният повод е една много завързана история в работата, но иначе ми е някакво дежа вю от доста други пъти.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- Moridin
- Global Moderator
Якоmoonlight wrote:Проектът "Над дъгата" най-накрая даде резултат, и той е по книжарниците - комикс с твърди корици, доста луксозен на вид. Днес ще се занеса до някоя книжарница да го огледам отблизо и сигурно ще си го взема - най-малкото заради скъпите спомени от детството...
Морве - късай и с двете parties
This is it. Ground zero.
Едното е шефката ми, другото е колежка, която вече прекарва повече от половината работен ден в нашата стая (понякога защото има работа с колегите, понякога защото не й се седи в нейната стая с най-големия особняк в дирекцията). Трудно ще ми е да скъсам с тях.
I don't wanna die
Понякога е по-лошо, когато са ти клиенти. Даже е двойно по-зле, като осъзнаеш, че дори настолното им PC ВЪТРЕ мирише по същия начин. Fucking hell.moonlight wrote:И те винаги са до теб в трамвая, и то в пиковите часове, когато сте наврени вътре 200 човека като сардини...Amikae wrote:Има хора, които изобщо нямат навика да се къпят. Баси.
- tigermaster
- Elder God
ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ БЕЗ ИНТЕРНЕТ!!!!!!!!
Приключиха най-после, ама така ме тресеше абстиненцията, че просто не е истина.
Така де... Преместих се да живея на друго място и докато разбера кой доставчик има покритие тук и докато дойдат - че преди една седмица сбъркаха адреса и не дойдоха... Много беше.
Приключиха най-после, ама така ме тресеше абстиненцията, че просто не е истина.
Така де... Преместих се да живея на друго място и докато разбера кой доставчик има покритие тук и докато дойдат - че преди една седмица сбъркаха адреса и не дойдоха... Много беше.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог