FINALLLYY!
И аз не можех да повярвам, ама знаеш ли вкусове разни.
Та аз попаднах на сериала още докато преполовяваше първия си сезон в Америката случайно и реших да му хвърля око заради добрия стар Ал Бън... така де Ед О'Нийл. (а аз принципно тогава не следях нищо дето вече не е пускано по бг тв-то). Когато му четох сюжета обаче бях готов да се откажа - идеята за двойка гейове хич не ми се понрави, защото ми беше втръснало от холивудските гейове направени като циврещи, вряскащи нежни и раними жени с мустаци (или обезкосмени мустаци) с изкривени китки и капачки. Не, мерси. Та добре че беше Ед(Ал Бънди струва колкото двама гейове и отгоре) и му дадох шанса.
При което сериалът си го гледам и до днес с абсолютния кеф. Причината, която за малко не ме отказа, сега ми е един от най-големите плюсове:
толкова правилни гейове не бях виждал на екран - нито са прекалено "женствени", нито пък са прекалено "мъжкари" изобщо някакъв уникален точно нацелен баланс. Също ме кефи и как си разменят "ролите". Една ситуация единия е "мъж", а другия "жената", а в друга ситуация "позициите" се променят.
Но не само те - останалите герои също са великолепни до един. Да тръгна да ги разкостявам един по един ще е отегчително. Трите семейства успяват винаги да ме забавляват и аз просто нямам спомен да са имали слаб епизод за три сезона.
Най си харесвам Ариел Уинтър(Алекс) - момичето има страхотен талант, жалко че ролята й е от най-неразчупените в сериала на зубъра.
Та така - силен сериал с много силен актьорски състав и силни сценарни решения. Залага на "умния" хумор, на семейната нотка и "уроците от живота", може да не те разсмее на всяка секунда, но поне си оставаш с усмивка.