Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
Тя и самата статия имаше фрапантни моменти. Да, ше цъфне и върже майка България, само да почнем да си възпитаваме децата в патриотизъм и родолюбие, нали, и да турим А4 формат снимки на Левски и Ботев в учебниците. Хванал е повечето реални проблеми, ама някак е пропуснал да забележи, че едни от най-фрапантните ни простаци в днешно време, ги бие яко национализма, патриотизма и родолюбието. И не са ни виновни тъпите европейски ценности за масовата гнилоч навсякъде из страната.
- Zeiss_optik
- Arcanist
- tigermaster
- Elder God
Пореден сигнал за бомба в столичен мол
Или... За пореден път малоумни тийнейджъри с прекалено много свободно време се правят на интересни. `айде, аз филма, дето не го гледах вчера, ще си го гледам днеска евентуално или поне ще ми върнат парите, обаче хиляди хора бяха пострадаха. Празнуваше се рожден ден в някакъв детски кът и по този повод купища деца излязоха от сградата разревани. Не ми се мисли плановете на колко хора за вечерта са били провалени...
Не знам... Съученик на сестра ми ще плати хиляди левове глоба заради подобен фалшив сигнал. Т.е. родителите му ще я платят, нали... Дано и тия така, и това да бъде огласено по медиите, та шестнайсетгодишните кретеноидчета да спрат с тези простотии, че зачестиха бая напоследък.
Или... За пореден път малоумни тийнейджъри с прекалено много свободно време се правят на интересни. `айде, аз филма, дето не го гледах вчера, ще си го гледам днеска евентуално или поне ще ми върнат парите, обаче хиляди хора бяха пострадаха. Празнуваше се рожден ден в някакъв детски кът и по този повод купища деца излязоха от сградата разревани. Не ми се мисли плановете на колко хора за вечерта са били провалени...
Не знам... Съученик на сестра ми ще плати хиляди левове глоба заради подобен фалшив сигнал. Т.е. родителите му ще я платят, нали... Дано и тия така, и това да бъде огласено по медиите, та шестнайсетгодишните кретеноидчета да спрат с тези простотии, че зачестиха бая напоследък.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
По повод най-модерният магнитен резонанс„С тази най-добра технология, с тези най-добри специалисти, Иво, за който не знае е един от най-добрите специалисти, най-добрият, който бърка в мозъка и го прави сравнително успешно. Той всъщност бърка в сърцето, дали ще се обиди”,

I believe there's another world waiting for us Sixsmith. A better world. And I'll be waiting for you there
Не е само в статиите. Същото като с "РОМИТЕ ПОРУГАЛИ БЪЛГАРИЯ!1!11!!!!!!!!!" Повечето от най-върлите им противници могат да изброят 3 революционери освен Левски, Ботев и Раковски. Големите патриоти.Zeiss_optik wrote:Ами те са най-емблематичните. Пък и статията не е историческа.Litz wrote:И ми е много забавно как в повечето такива статии само Ботев и Левски се споменават. За други явно авторите не са чували
Проблемът е, че авторът не стъпвал в училище, но говори разни общи неща. Учителят е жертва. Родителите и учениците са зли. Злоба.
- Zeiss_optik
- Arcanist
Няма как да не са общи - това е обща статия. Почне ли да конкретизира тенденциите, да привежда примери и факти за всеки случай поотделно - знаеш ли каква дъъъъъълга и многострадална история ще излезе?Litz wrote:Проблемът е, че авторът не стъпвал в училище, но говори разни общи неща. Учителят е жертва. Родителите и учениците са зли. Злоба.
Доколкото познавам и от години общувам с учители - да, убеден съм, че са жертви.
Hemos pasado!
- RRSunknown
- Elder God