14.06.2005 (Вторник) - Kонцертче
Чакаме да чуем как е минало. Къде е сводката от събитието? като няма снимки, давайте поне инфо...

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
						Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Аз искам да си кажа, защото след концерта екзалтираните фенките бяха наобиколили хищно Симеон и аз не успях дори да го поздравя, а сега го и няма в ICQ  .
.
Ами... Симеоне, направо ни издуха с тоя Прокофиев. Всъщност си мислех, че не харесвам този концерт, обаче след твоето изпълнение, в което на моменти успя да ме изплашиш, 'прозрях' колко е гениален. Искрени поздравления
 'прозрях' колко е гениален. Искрени поздравления  .
.

.
.Ами... Симеоне, направо ни издуха с тоя Прокофиев. Всъщност си мислех, че не харесвам този концерт, обаче след твоето изпълнение, в което на моменти успя да ме изплашиш,
 'прозрях' колко е гениален. Искрени поздравления
 'прозрях' колко е гениален. Искрени поздравления  .
.I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
						I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мдааааа, Прокофиев успя да пертурбира дори моята душица, отдавна загрубяла от разни тежки, черни, цветни и преходни метали  Страхотно беше!
 Страхотно беше!
А Рол ми се видя като цигулков господ Поне за мен да ги изсвириш тея неща си е едно малко чудо (още повече като гледам майка ми с цигулката вкъщи). Ако разбирах нещо от класическа музика - сигурно щях да знам дали е минало добре. Роланд сам ще си каже - разчитам на самокритиката му. Имаше някои моменти, които ми звучаха неправилно, но това може би се дъжи на факта, че не познавам тези произведения
 Поне за мен да ги изсвириш тея неща си е едно малко чудо (още повече като гледам майка ми с цигулката вкъщи). Ако разбирах нещо от класическа музика - сигурно щях да знам дали е минало добре. Роланд сам ще си каже - разчитам на самокритиката му. Имаше някои моменти, които ми звучаха неправилно, но това може би се дъжи на факта, че не познавам тези произведения 
Абе супер беше! Успех и занапред в попрището!

Страхотно беше!
 Страхотно беше!А Рол ми се видя като цигулков господ
 Поне за мен да ги изсвириш тея неща си е едно малко чудо (още повече като гледам майка ми с цигулката вкъщи). Ако разбирах нещо от класическа музика - сигурно щях да знам дали е минало добре. Роланд сам ще си каже - разчитам на самокритиката му. Имаше някои моменти, които ми звучаха неправилно, но това може би се дъжи на факта, че не познавам тези произведения
Абе супер беше! Успех и занапред в попрището!
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai