Юпиии!!!:)
Юпиии!!!:)
От "Бард" се кълнат, че "Олимп" излиза на 27 юни:))) Такива са поне екслузивните новинки, които щъкат по заглавната им страница:)
А дай Боже!:))))
Re: Юпиии!!!:)
И ние тва разправяме... от около месец насам...Marfa wrote:От "Бард" се кълнат, че "Олимп" излиза на 27 юни:))) Такива са поне екслузивните новинки, които щъкат по заглавната им страница:)
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
- Amos Trask
- Aes Sedai
Ама не, сериозно - вече от доста време се усещам, че или си свалям книги в оригинал, или направо си ги купувам от малкото на брой книжарници с чуждо-(в случая англо-) езична литература. В крайна сметка, и по това мисля че няма спор, че така наречената "Избрана световна фантастика" вече съвсем не е избрана. Сега, моя си е вината че съм си купил всичките 120 книжки досега, но просто факта че от последните 20, от около 4-5 книги успях да прочета само по 10-тина страници, след което не ги докоснах, си е достатъчно показателен.
Съжалявам, че занимавам хората наоколо с личните си терзания, ама просто с тази "Макатрица" вече чашата преля, а тъкмо бях си възвърнал леко надеждата заради Дан Симънс. Може би трябва да пусна това и в Бардака, но 1) съмнявам се, че някой ще му обърне внимание; и 2) едва ли този пост ще изтрае дълго, без да бъде изтрит.
Съжалявам, че занимавам хората наоколо с личните си терзания, ама просто с тази "Макатрица" вече чашата преля, а тъкмо бях си възвърнал леко надеждата заради Дан Симънс. Може би трябва да пусна това и в Бардака, но 1) съмнявам се, че някой ще му обърне внимание; и 2) едва ли този пост ще изтрае дълго, без да бъде изтрит.
This signature is not yet rated
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai