Лошо няма де - щом толкова хора ви кефи значи при мене е проблема

Moderator: AlDim
Doom 3 и мене успя да ме стресне. Просто на нея винаги стигах до едни асансьори-рейсове или нещо подобно на лифтове и, точно там ми писваше и я заебавах. Някъде към три пътиRRSunknown wrote:Ами Доом 3 ме стряска например. По принцип лесно се стряскам и затова не играя хорър игри, но точно Амнезията не успя да ме впечатли.
Лошо няма де - щом толкова хора ви кефи значи при мене е проблема

Изиграх го таман наскоро и малко ми е смесено, хем беше поредния интересен чънк история, хем имаше обичайните за асасина неща, хем успяха мега да ме издразнят с тия нововъведения за мисиите за хоумстеда и други досадни неща като излез за 30 секунди ама не може да минеш отвсякъде или преследвай оня тъпак ама ако не го хванеш почвай отначало.
 Изиграх го таман наскоро и малко ми е смесено, хем беше поредния интересен чънк история, хем имаше обичайните за асасина неща, хем успяха мега да ме издразнят с тия нововъведения за мисиите за хоумстеда и други досадни неща като излез за 30 секунди ама не може да минеш отвсякъде или преследвай оня тъпак ама ако не го хванеш почвай отначало.Ти си успяла да минеш туториъла ... респект. Аз зациклих в младостта на Конър и реших че не е за мен това.herairness wrote:Не видях тема за третия Асасин, ама може и да ми се спи вече и да пропускамИзиграх го таман наскоро и малко ми е смесено, хем беше поредния интересен чънк история, хем имаше обичайните за асасина неща, хем успяха мега да ме издразнят с тия нововъведения за мисиите за хоумстеда и други досадни неща като излез за 30 секунди ама не може да минеш отвсякъде или преследвай оня тъпак ама ако не го хванеш почвай отначало.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests