Рандъм, благодаря! Тия двамата автори си ги слагам на купа за четене. Ханну ми звучи като новия Зиндел, особено с тая математико-физическа подготовка.
 Рандъм, благодаря! Тия двамата автори си ги слагам на купа за четене. Ханну ми звучи като новия Зиндел, особено с тая математико-физическа подготовка.А с текстовете на Трип ще „десертя“, като не ми е толкова сънливо.
- Spoiler: show
Moderator: Moridin
 Рандъм, благодаря! Тия двамата автори си ги слагам на купа за четене. Ханну ми звучи като новия Зиндел, особено с тая математико-физическа подготовка.
 Рандъм, благодаря! Тия двамата автори си ги слагам на купа за четене. Ханну ми звучи като новия Зиндел, особено с тая математико-физическа подготовка. Героите в The Quantum Thief са малко потайни наистина, чак в последната част се отварят повече емоционално. Като че ли една от главните теми на романа е тази за скриването на личната информация и някак това е отразено и върху героите, не само върху идейната част.
 Героите в The Quantum Thief са малко потайни наистина, чак в последната част се отварят повече емоционално. Като че ли една от главните теми на романа е тази за скриването на личната информация и някак това е отразено и върху героите, не само върху идейната част.

Трябва да кажа, че мнението ми за книгите съвпада с неговото. Доста са увличащи и много се радвам, че MBG Books вече са издали цялата поредица. Именно това, че тези книги са класическо фентъзи, май е причината да ми харесват толкова много.
 Трябва да кажа, че мнението ми за книгите съвпада с неговото. Доста са увличащи и много се радвам, че MBG Books вече са издали цялата поредица. Именно това, че тези книги са класическо фентъзи, май е причината да ми харесват толкова много. 
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest