speechless.
Moderator: Moridin
На бас, че Първанката нямаше да вдигне скиора!!!Като истински спасител, но не на плажа, а по белите полета в Банско, се прояви президентът Росен Плевнелиев. Преди три дни държавният глава, който е заплен любител на зимните спортове, помогна на пострадал на пистата скиор, разказаха изумени очевидци пред „Всеки ден".
Спускайки се по едно от най-стръмните трасета в петък миналата седмица, по което обикновено всички развиват висока скорост, Плевнелиев съзря паднал човек. Макар да кара с гардове на НСО, именно президентът, а не охранителите му, се спря, за да провери какво е състоянието на пострадалия, разкрива очевидецът.
След като е преценил, че състоянието му не е критично и на скиора трябва само да му се помогне да се изправи, Плевнелиев му е подал ръка, за да го вдигне от снежните преспи. Той дори е изчакал злополучния любител на зимния спорт да събере екипировката си, която се била разпиляла при падането и да тръгне стабилен по пистата.
Чак накрая падналият скиор е разпознал кой му е подал ръка в трудния миг. От първоначалния стрес при инцидента пострадалият изобщо не се е усетил, че лично президентът му помага да се вдигне на крака. Когато тръгнал да му благодари, Плевнелиев вече бил отпрашил надолу по стръмния склон под връх Тодорка, следван плътно от охраната си. „На изборите за президент бях гласувал за Ивайло Калфин, но Плевнелиев заслужи уважението ми. Той се оказа достоен човек", разказал падналият скиор.
Marfa wrote:Аз все още чакам да свали котенце от дърво.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests