Сори, тва праи недоспиването с хората, но днеска си взех поселдните два изпита с 6-ци и съм в леко еуфорично наДстроение... Официално ми се откри пътят към втори курс
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз съм номер 1.
Хич не ми пука за изпитите. В смисъл, аз нещо като не ми е интересно, много много не го уча. Ама по принцип така се настройвам, че да ми е гот да си чета. Сесията не е мъка ако я погледнеш от добрата страна. Тя е начин да покажеш какво можеш, и да си направиш фън със колегите и с някой друг тъп лаф по самите изпити
Е, разбира се, намира се и по някоя тъпня дето човек трябва да се понапъне и да я отика, ама ако си на правилното място (правилната сепциалност) проблеми няма...
Проблемите са другаде...
Честно ви казвам, радвам се, че имам изпити да вземам. Иначе щеше да ми е ... Празно...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд
"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."
Едва ли има 30 в една сесия, май става въпрос за брой досега през годините....
На мен ми е лесно, обаче.
Играя си на джобен тенис, нито уча, нито ми дават да работя
заради кандидатстването, с Никиту си изкарахме казармата
и споделяхме добро и зло (новобранче, новобранче....),
не знам какво е сесия....
кой кат' мен
Url: Web Folder | Web Log
What you take won't kill you, but careful what you're givin'