Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
О, за актьорската игра няма да споря. Блестящи са от-до. Но другото... твърде хаос ми беше. Не че не стана ясно до края за какво иде реч и не че не ме трогна развръзката финално - последните *колко минути й трябваха на онази да се прекърши* 3-4 минути, но не съм особено впечатлена като цяло.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Amos Trask
- Aes Sedai
Дем! "Sherlocк Junior" пак ли от локалния ви сървър го измъкна? Виждам нова транзакция на дискове!
Този път обаче и аз мога да ти предложа нещо. Разполагам с два други филма с Бъстър Кийтън, а именно "The General" (считан от мнозина за най-добрия ням филм ever, което е хем оправдано, хем не съвсем точно, имайки предвид, че 80-90% от немите филми са изгубени завинаги) и "The Cameraman". Скоро ще трябва да направим среща...

Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
А сега гледам Dungeons 'n' Dragons. Мегаяко! Феновете на игата казват, че било подигравка с нея и бла-бла, обаче аз викам, фак да геймърс, филма си е як! А субтитрите внасят допълнителен фън-елемент.
Един пример:
- If they try to escape - kill them! -> - Ако се опитат да избягат, пръснете им главите с Desert Eagle 5.0

- If they try to escape - kill them! -> - Ако се опитат да избягат, пръснете им главите с Desert Eagle 5.0

Feel the summer!
За "Френска целувка" съгласна - нмого си го обичам този филм :)
"Госфорд Парк" май наистина иска второ гледане - Елейн, дай му шанс. Според мен е истинско бижу, изпипан е с невероятно внимание към най-малката подробност и създава наново един изгубен свят, в добавка към драмите на героите...
"Госфорд Парк" май наистина иска второ гледане - Елейн, дай му шанс. Според мен е истинско бижу, изпипан е с невероятно внимание към най-малката подробност и създава наново един изгубен свят, в добавка към драмите на героите...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai
"Аламо" не беше кой знае колко сполучлив, но сега изгледах "Заразно зло: Апокалипсис" и ме изкефи 100 пъти повече от първата част.
Беше малко като "Пришълци" (втората част на "Пришълец"), тип kill 'em all with the big f*cking gun. Яко!
А по-късно същата вечер... Изгледах "Fat Pizza". Какво да ви кажа...
НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ! КУЛТ!
Не беше реално просто! Толкова смешен филм не бях гледал отдавна! ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!

А по-късно същата вечер... Изгледах "Fat Pizza". Какво да ви кажа...

Feel the summer!
Изгледах Пътеводителя преди малко.Не е точно каквото очаквах, ама става за убиване на време.Сюжета се различава доста от този в книгата, а лафовете взети от там са 96%.Актьорите бяха прилични, само Зейфод нещо не ми хареса.
Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...
Най-после поправих един голям пропуск, като изгледах "Седмият печат". Останах възхитен от реалистичната средновековна атмосфера на филма, каквато никога не можеш да намериш в холивудските бозици! Малко в повече ми дойде религиозната тема, но това си е било типично за онези времена, така че не бих го определил като минус. Изобщо филмът е много добър и непременно трябва да се гледа! 

- Amos Trask
- Aes Sedai