Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Аз вярвам на Бате. Квот вика той, това е!
НА!„Не съм аз отговорен, неспособният, некадърният, който не може да реши проблемите. Виновен е Костов там в ъгъла..."
- RRSunknown
- Elder God
Вчера масово се викаше " оставка", " Борисов- мафиот" и тн, днес след една реч социалните медии биват налазени от коменари от рода на " Борисов и Герб не са виновни" и просто масовото народно мнение беше така променено, че както Герб бяха изгубили всякакво доверие и подкрепа, сега сигурно имат повече отколкото имаха на изборите, които ги сложиха на власт. Борисов е още малко и герой вече.
А по телевизията какви ли глупости не чухме и видяхме, говорител на протестиращите иска безпартийно управление
" Гражданите да управляват".
А по телевизията какви ли глупости не чухме и видяхме, говорител на протестиращите иска безпартийно управление

- Mr. Nobody
- Misting
Аз мисля, че е малко тесногръдо да се вторачваме така в чисто политическите алтернативи. Фейлът ще е само, ако наистина ББ успее да се покатери върху оставката си на moral high ground-а. То няма логика иначе да прави това.
Но така или иначе, важно е какво ще стане в следващите няколко дни/седмици - дали ще се завърти това в сферата на победа на гражданското общество над политиците олигофрени, дали ще се намерят и хора с интелигентен глас сред рева на тълпата, или ще забатачим пак в това кой политик имал изгода от това. Но не помага самите ние да въртим нещата във втората посока, като ги обсъждаме. Така само добавяме към сапунката/цирка.
А, и още нещо - подобно говорене винаги е било първият етап към призоваването на следващия Месия, та викам да си го спестим тоя път.
Но така или иначе, важно е какво ще стане в следващите няколко дни/седмици - дали ще се завърти това в сферата на победа на гражданското общество над политиците олигофрени, дали ще се намерят и хора с интелигентен глас сред рева на тълпата, или ще забатачим пак в това кой политик имал изгода от това. Но не помага самите ние да въртим нещата във втората посока, като ги обсъждаме. Така само добавяме към сапунката/цирка.
А, и още нещо - подобно говорене винаги е било първият етап към призоваването на следващия Месия, та викам да си го спестим тоя път.
- RRSunknown
- Elder God