... жив и здрав
Мартин- It's Done!!!
- JaimeLannister
- Forsaken
Ами, Бард по принцип ги изкарват в нормално време...
Странно ми е някак. Преди токова я мислех тази книга, толкова много ми се искаше да излезе за да я прочета... А сега някак тръпката се е изгубила. От толкова много чакане ми се е стопил ентусиазма. Когато и да излезе дано поне да е на ниво, че иначе съвсем ще ми се загуби "страстта" към тази поредица....
Странно ми е някак. Преди токова я мислех тази книга, толкова много ми се искаше да излезе за да я прочета... А сега някак тръпката се е изгубила. От толкова много чакане ми се е стопил ентусиазма. Когато и да излезе дано поне да е на ниво, че иначе съвсем ще ми се загуби "страстта" към тази поредица....
бе не ми се вярва да е осрал..но пък винаги съществува такава опасност.Когато и да излезе дано поне да е на ниво, че иначе съвсем ще ми се загуби "страстта" към тази поредица....
нищо де,аз така или иначе ще си я взема като се появи,след ден-два свършвам с препрочитането на поредицата и ше ми е интересно да я видя
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
Случайно мернах, че се задава настолна ролева игра по "Игра на тронове", като рекламата гласеше, че книгата щяла да представлява и нещо като енциклопедия за земите, родовете и фракциите - имам чувството, че чичко Джордж Мартин май се е поразсеял покрай този проект, и затова работата по следващите книги нещо закучи. Ех, какво ли не прави човек за пари ... макар че тая поредица все повече почва да наподобява на машината за пари Star Wars
Въпросната игра излиза в Щатите към края на август, между другото, ако някой го интересува ...
Въпросната игра излиза в Щатите към края на август, между другото, ако някой го интересува ...
This signature is not yet rated