Всъщност сцената на тия двамата беше доста полезна, защото снесе ценна информация за дома Тирел като основен играч.
Иначе за мен секс сцените си бяха с доволно сгодни актриси, затова казах, че нямам възражения.

Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Смятам отговора ти за груб, приемам извинения.Roland wrote:Не.Ghibli wrote:В сериала сексът наистина е ненужно акцентиран.
То пък щото Денерис я питаха дали иска да я ебат в книгата, нали? Не си спомням вече как точно го е описал Мартин, помня, че беше някаква идея по-сладникаво, но като цяло си остана с некъв cliffhanger. Така че по всяка вероятност си е взела демидж, даже може и да и е харесало.Marfa wrote:Или пък изнасилването на Денерис. Толкова нямаше нужда от това, че нямаше накъде повече. Въобще, секшънът наистина е повече от нужното, че и в немалка част от случаите е напълно неуместен. Примерът на Гибли с курвите на Петир, да кажем.
Сигурен съм, че ако са имали възможност да ни покажат как си играе с дудата и, щяха да го направят. В крайна сметка много по-важно е в каква светлина представят дотраките, отколкото колко точно изплашена е Дани преди да и пукнат стъклото. Според мен се мрънка за грешните неща. Rape сцената, която всъщност аз в интернет разбрах, че се нарича така, по принцип не виждам много rape в нея, беше правилна и необходима.RRSunknown wrote:В книгата я подмокри Дрого и чак тогава и го вкара на задна прашка.
Ами мнението на алшу за сериала става немеродавно за мен при това положение.alshu wrote:алшу е гледал само първа серия на първи сезон.
"Сексуално перверзие" ли, бе?!coldie wrote:Книгата е груба, вулгарна и пълна с насилие, но не е изобщо акцентирана върху сексуалните извращения, като серила в който трябва да има поне 1-2 сцени на безмислено сексуално перверзие.
Понякога и аз.Muad_Dib wrote:Честно понякога не знам защо използвам форуми въобще.Наистина.
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests