А аз не знаех, че са такива нежни души.Xellos wrote:Мдам по-зле ми е от Arrow доринаправо да прескоча 3-4 серии и да видим дали ще ми хареса нещо
. Иначе не знаех, че викингите имат толкова богат и съвременен речник...

Moderator: Moridin
Eвтина версия на филма.AlDim wrote:Zombieland: The Series - защо е това?
Sexy Leonardo Da Vinci has a lot of sex with sexy people and makes a mechanical bird. Also, he's trying to uncover the conspiracies behind the strange secret society that runs Europe. But we're just in it for the toy bird and the humping.
Не ти обещавам, че ще ти хареса, а и още не съм изгледал последните два епизода, че нямах интернет напоследък, но имай предвид, че първият е най-слабият в сезона, като с напредването качеството расте експоненциално. Майка ми реагира на началото по точно същия начин, но в последствие се зариби по сериала адски много.AlDim wrote:Изтраях почти цял епизод на Vikings. Този сериал е ултра кух. Някакви евтини ТВ драмички и врътки, скучни персонажи, зле реализирани опити да пробутват викингски бит. В момента, в който братът на Рагнар тръгна да налита на жена му, ме обзе много лош спомен за The Walking Dead, спрях епизода и изтрих всички останали свалени епизоди. Жената също аплодира това с голям ентусиазъм.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests