Ракиена република Абсурдистан
Moderator: Moridin
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5796991
За такива - бой до отделяне на кръв от всевъзможни отвърстия. И да пукнат, няма да е голяма загуба. И след това снимки, та на другите подобни хуманоиди така да им се изкара акълът, че и подсъзнателно да не им хрумне да посягат на хората, които ни спасяват докато работят в унизителни условия.
За такива - бой до отделяне на кръв от всевъзможни отвърстия. И да пукнат, няма да е голяма загуба. И след това снимки, та на другите подобни хуманоиди така да им се изкара акълът, че и подсъзнателно да не им хрумне да посягат на хората, които ни спасяват докато работят в унизителни условия.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- RRSunknown
- Elder God
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
Планът "Орешарски": Рестарт на "Белене", но без ограниченията за офшорките
Изключително много искам да благодаря на всички, които не гласуваха на изборите – и така позволиха на ДС партиите да вземат с малко гласове много места в Парламента – и така допуснаха да ни докарат такова правителство – и така натовариха целия граждански сектор с нуждата да хабим време, за да спираме глупостите и наглостите му, вместо да случваме хубавите, градивни неща. Благодаря ви. Ще ви се връща.Рестартиране на проекта АЕЦ "Белене" с ясна финансова структура при потвърждаване на технико-икономическите характеристики на централата и прогнозите за потреблението на ток в региона и България. Това е записано в националните приоритети на програмното правителство с премиер Пламен Орешарски, озаглавени "Държавност, развитие, справедливост".
...
В раздела "Ребалансиране на енергетиката" се посочват незабавни преговори с руската държавна корпорация "Росатом" с оглед минимизирането на последствията от иска за 2.5 млрд. лв.
И на младежта май щяло да бъде , все пак. За мен това е едно от най-нелепите неща - как при толкова други възможни критики, медиите и ГЕРБ се хванаха точно с измисленото министерство на спорта, което е тооолкова важно, нали. И което на практика е министерството, което обслужва най-малка част от обществото. За мен ГЕРБ или симулират дейност, или наистина са се вживели в ролята на агитка на селски отбор, за да се хващат за това.Xellos wrote:ЛИНГВИСТЪР НА СПОРТА...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Този негативизъм + заплаха към кого конкретно от членовете на форума е адресиран; а ако не е конкретно адресиран, с каква цел го изля тук?kalein wrote:Благодаря ви. Ще ви се връща.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- tigermaster
- Elder God
Към мен е, понеже не гласувах. Честно казано, идеята да се вменява на негласувалите вина за каквото и да било ми се вижда просто абсурдна.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- RRSunknown
- Elder God
Ghibli wrote:Този негативизъм + заплаха към кого конкретно от членовете на форума е адресиран; а ако не е конкретно адресиран, с каква цел го изля тук?
Кое точно не стана ясно, Гиб?kalein wrote:всички, които не гласуваха на изборите – и така позволиха на ДС партиите да вземат с малко гласове много места в Парламента – и така допуснаха да ни докарат такова правителство – и така натовариха целия граждански сектор с нуждата да хабим време, за да спираме глупостите и наглостите му, вместо да случваме хубавите, градивни неща
tigermaster: Ако поводът за замисляне е „вменяване на вина“ за теб – тъй да бъде. Всеки сам избира филтрите си.
(Или на теб тая верига от следствия в цитата ми вече ти беше хрумнала?)
RRSunknown – картинката щеше да е същата, ако негласувалите бяха гласували за БСП, ДПС или някоя друга от ДС партиите.
- Spoiler: show
- tigermaster
- Elder God
Правилно ли разбирам, че за теб заявяването в прав текст, че аз и хора като мен сме вкарали агенти на ДС в парламента, всъщност не е вменяване на вина?kalein wrote: tigermaster: Ако поводът за замисляне е „вменяване на вина“ за теб – тъй да бъде. Всеки сам избира филтрите си.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- The Dragon
- Elder God
http://offnews.bg/index.php/201201/zaly ... na-barekov
какво става когато нямаш вентилатор а бареков
какво става когато нямаш вентилатор а бареков

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.