Споко, и него ще го дропнеш.Видях и два епизода на Hyouka и засега е обещаващо.

Според мен за теб няма нищо в него.
Ааа...значи "да падне качеството", означава темата да не ти е интересна...Нататък има ли още...

Не, няма нататък още гаври с корпорации...но цялото си е гротесково с най-различни теми (които мисля, че не те забавляват). Дропвай спокойно.
Но викам да признаеш, че просто не те кефи, а не че внезапно се развалило или нещо такова.

Блях...особено извънземните...дропнах го след 2-3 епизода.Tsuritama - шарена простотийка за извънземни, приятелство и риболова
За "весело" трябваше да мине това, че главният герой го brainwash-ваха през 5 минути...хахаха, много смешно

Dusk Maiden of Amnesia - много му се бях нахайпил, заради шарените картинки, странните сгради със засукана архитектура и паранормалното разследването дето му удряха от време на време...само дето ечито в началото, е само предвестник на простотията, която предстои, а финалът е пълна глупост (hi school drama)...
Останах тотално разочарован, защото се надявах на нещо в стил Ghost Hunt, а пък получих грънци. Жалко за красивите картинки.
Monogatari-то е едва ли не произведение на изкуството в сравнение с това.
Иначе покрай ongoing-ите си изгледах Yamato 2199 OVA 15-18. Имаше и някой друг тъпизъм (примерно бунтът, който ако беше успешен трябваше да ги върне на Земята...без провизии за обратен път...), но общо взето една от най-яките space opera ever.
(Ама нещо ми подсказва, че на Амелия няма да и хареса.)