Гледано напоследък, Part 2
Moderator: Moridin
Догледах Shiki. Накрая се пораздвижи и ми хареса как коленето на вампирите беше показано подобавщо гнусно, показвайки и хората в неприятна светлина, въпреки оправданата "акция". Финала можеше и да е по - добър, но от друга страна не беше оферта Сунако да умре.
7/10 му давам, защото е добро, ако не и нещо кой знае какво.

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- ProxyFantasy
- Paragon
Изгледах за един ден Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru на английски My youth romantic comedy is wrong as I expected - Като цяло концепцията е, че един супер антисоциален тип, насила го вкарват в клуба на една супер анти социална девойка и от там почват много готини развития на персонажите и всичко останало и накрая, точно когато трябваше да ескалира историята
- Spoiler: show
Ние изгледахме първите два Патлабор филма и сега полека-лека гледаме и сериала.
Първият филм ми хареса по-малко отпреди. Готин е, ама не е някво откровение. Вторият започна и се разви като размазващ шедьовър тип Гост ин дъ шел и после отиде в нищото, като стана ясно ква е мотивацията на лошковеца. Обаче наистина имаше усещането на Гост-а, барабар със самовглъбеността, дзен-сцените на многолюдни градове с канали и гълъби и философската словесна диария на персонажите. Сериалът е симпатичен и набляга на комедийните моменти, ама още не съм успяла да се зарибя по него. Харесвам доста от персонажите, а Гото, шефът на 2ра секция ми е особено любим. Та да видим кво ще измислят нататък.
Първият филм ми хареса по-малко отпреди. Готин е, ама не е някво откровение. Вторият започна и се разви като размазващ шедьовър тип Гост ин дъ шел и после отиде в нищото, като стана ясно ква е мотивацията на лошковеца. Обаче наистина имаше усещането на Гост-а, барабар със самовглъбеността, дзен-сцените на многолюдни градове с канали и гълъби и философската словесна диария на персонажите. Сериалът е симпатичен и набляга на комедийните моменти, ама още не съм успяла да се зарибя по него. Харесвам доста от персонажите, а Гото, шефът на 2ра секция ми е особено любим. Та да видим кво ще измислят нататък.
Xellos
ProxyFantasy
Искат да бълват още от същото, докато има интерес за доене.
Но с грозен секс...а и сюжетът става прогресиращо безумен.чист Джеймс Бонд си е
ProxyFantasy
Поредицата книги си е on-going...нищо чудно, че анимето е отворено.Всичко остана супер отворено
Искат да бълват още от същото, докато има интерес за доене.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
- ProxyFantasy
- Paragon
ProxyFantasy
В случая на поредица от light novel книги - http://en.wikipedia.org/wiki/My_Teen_Ro ... medy_SNAFU
Ако не се лъжа BD/DVD-тата на анимето се продават добре, така че има шанс за нов сезон.
Ако не друго поне със сигурност ще има OVA бонус епизод.
Както повечето относително съвестно анимирани проекти Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru е адаптация (обикновено на манга/игра/книга).обясни ми за какво става въпрос
В случая на поредица от light novel книги - http://en.wikipedia.org/wiki/My_Teen_Ro ... medy_SNAFU
Ако не се лъжа BD/DVD-тата на анимето се продават добре, така че има шанс за нов сезон.
Ако не друго поне със сигурност ще има OVA бонус епизод.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
Изгледах всичко по темата Kyousou Giga, което не е много 25 + 10x5 минути нискобюджетна ONA.
През есента идват 13 ТВ серии, та исках да съм подготвен
.
Има интересни идеи в това шоу: фолклорно-религиозно-сюрреалистични елементи + sci-fi, а действието е доста бързо и виждаш само фрагменти от общата картина.
От друга страна, същите идеи не се развити, а където са заорават в досадни коловози.
Та впечатленията ми са малко противоречиви, но поне е бързо, хаотично и шарено.
Друго кратко - Ichirin-sha. Анимационно-дизайнерски ми хареса, но историята (която само е загатната тук) не ме радва.
Преди седмица изгледах две Mirai Anime неща - Arve Rezzle и Ryo.
Първото е sci-fi и визуално ми харесва, а историята в същината си е интересна, но заглавието изпада в идиотски и определено ненужен фенсървис. Нотката на инцест между главните герои също сваля нивото.
Второто е на историческа тема и е добре нарисувано и изиграно от сеютата, но историята препуска бясно през годините и остава някак накъсана. Ясно е какво се случва (при минимални знания за Курофуне и Бакуматсу), но предполагам и японците, които са запознати с тези персонажи не биха останали доволни.
Иначе си следя on-going-ите. Watashi ga Motenai изтъпява, а Uchouten Kazoku е стабилно.
През есента идват 13 ТВ серии, та исках да съм подготвен

Има интересни идеи в това шоу: фолклорно-религиозно-сюрреалистични елементи + sci-fi, а действието е доста бързо и виждаш само фрагменти от общата картина.
От друга страна, същите идеи не се развити, а където са заорават в досадни коловози.
Та впечатленията ми са малко противоречиви, но поне е бързо, хаотично и шарено.
Друго кратко - Ichirin-sha. Анимационно-дизайнерски ми хареса, но историята (която само е загатната тук) не ме радва.
Преди седмица изгледах две Mirai Anime неща - Arve Rezzle и Ryo.
Първото е sci-fi и визуално ми харесва, а историята в същината си е интересна, но заглавието изпада в идиотски и определено ненужен фенсървис. Нотката на инцест между главните герои също сваля нивото.
Второто е на историческа тема и е добре нарисувано и изиграно от сеютата, но историята препуска бясно през годините и остава някак накъсана. Ясно е какво се случва (при минимални знания за Курофуне и Бакуматсу), но предполагам и японците, които са запознати с тези персонажи не биха останали доволни.
Иначе си следя on-going-ите. Watashi ga Motenai изтъпява, а Uchouten Kazoku е стабилно.
Изгледах Detroit Metal City. Аз всъщност бях чел мангата до 8 епизод, но все пак беше яко, въпреки че на моменти ми идваше леко твърде. Знам, че това е идеята, но все пак. Реално най - смешното в сериала са феновете на разните групи и жанрове, гаврата е абсолютно over the top, както и целия японски хумор де, но все пак е ценна. Осъм/дисит
Значи лайва може да ти хареса по-вегетарианска версия е щото там по разбираеми причини простотиите са по-малко
Пича дето го играе е доста добър, играе и L в DN. Пък и участва и Джийн Симънс като Jack Il Dark
. За тия дето се кефим 100% на анимето е бая Meh де ама става става 
http://www.youtube.com/watch?v=H4rC0VdbE2c

http://www.youtube.com/watch?v=H4rC0VdbE2c

DMC-то...налегна ме носталгия.
Тонове гаври и пародии. Най-много ме кефеше изграждането на цялата псевдомитология около Краузер.
Тонове гаври и пародии. Най-много ме кефеше изграждането на цялата псевдомитология около Краузер.
Може да го видя. Иначе сега ще довърша най - накрая Hellsing стария сериал, който почнах миналата година по това време и Macross Zero, което ме мързеше да догледам. После ще подхвана Oruchuban Ebichu и Simoun, второто особено ми е интересно предвид ревюто на Матрим в шадоуденс, yuri и меки плюс gender identity issues - count me in.
Или може нещо комедийно-училищно или комедийно-романтично, примерно Харухи или Торадора.

Предполагам го казваш с доза майтап.yuri и меки плюс gender identity issues - count me in

Всъщност се бях навил да го гледам това, защото го лансираха като sci-fi и философско, ама като прочетох статията на Матрим останах с впечатление, че май основата е точно от най-любимиат ми тип мелодрама.

Ще съм щастлив ако рипортнеш, че съм в грешка и ги избива примерно на социален анализ или нещо по-sci.
Ми пцулютно възможно е да забива в мелодрама, ма дори само на хартия замисъла звучи интересно, особено на фона на настоящата суша. Ако сега има некво юри аниме, ще е залято с тонове болезнено несекси фенсървис на който само тъжни японци и отакута могат да се насладят. Като стигна до него ще пиша. Аз от тази година единствените анимета към които имам интерес са GitS овата и Kill la Kill. Последното даже вече го обявиха, че почва октомври.