Ами ти вярно, доста пестеливо представяш филмите, които си гледал напоследък.

Малко повече информация няма да е излишна, да знаеш. А иначе, за този, погледнах линка към imdb и само като прочетох плота знам, че няма да го гледам ... скоро. Преди няколко дни гледах за първи път Requiem for a Dream и съм психически смазана от него. Никога повече няма да гледам филм на Аронофски, дори в него да играят любимите ми артисти.
Останалите филми, за които ще спомена.
1. Cursed - Кристина Ричи, Джошуа Джаксън, Джеси Айсенберг
Аз защо съм останала с впечатлението, че Уес Крейвън прави добри филми на ужасите? Впрочем, вече започнах да свиквам, че добър психотрилър или филм на ужасите, скоро няма да бъде направен, или поне няма да бъде направен от Холивуд. В този се разкзва за върколаци, но е трагично зле. Едва в момента, в който един от баш върколаците показа среден пръст на шашнатите си зрители, изпаднахме в буен смях и започнахме да гледаме филма като комедия. В това е спасението, ако сте в киносалон и все пак не искате да си тръгвате.
2. Seed of Chucky - Дженифър Тили, Редман, Били Бойд (гласът на Глен/Гленда)
Този е от поредицата Child's Play. Който я следи, знае за какво говоря. За останалите - ами филм на ужасите май трябва да бъде, но от бруталните. Кукли - сериини убиици са съживени в Холивуд от своя "син/дъщеря" и почват веселбата - кървища, отрязани глави, изтърбушени черва и т.н. Ако сте фен на Child's Play, задължителен, иначе - не го препоръчвам.
Все си мислех, че Dark Water ще спаси жанра тази година. Вече започвам да имам все по-мрачни очаквания и за този филм. Първите отзиви, които прочетох са много негативни. Някои го сравняват с The Ring Two. Ако е така ...