И така взех си я преди няколко дни от книжарницата - едва я забелязах, казаха че им била последната бройка. Обаче ме озадачи това, че заглавието е "Изгубени гласове" при това се мъдри и цифрата 1 - какво трябва да означава това - че ще я издадат в няколко части!?!? Така или иначе трябва да прочета първо "Песента на Сузана", че да се заема с последната. И така, ако някой може да ме светне по въпроса?
За "Тъмната Кула VII"
За "Тъмната Кула VII"
Хм, странно не можах да намеря тема за това във форума... Или пък не съм търсил добре
Кой знае:-)))
И така взех си я преди няколко дни от книжарницата - едва я забелязах, казаха че им била последната бройка. Обаче ме озадачи това, че заглавието е "Изгубени гласове" при това се мъдри и цифрата 1 - какво трябва да означава това - че ще я издадат в няколко части!?!? Така или иначе трябва да прочета първо "Песента на Сузана", че да се заема с последната. И така, ако някой може да ме светне по въпроса?
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Ахам, ясно каква била работата
А колко ще трябва да чакаме до следващата?
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
- JaimeLannister
- Forsaken
- JaimeLannister
- Forsaken
Syber, моля, дай малко подробности за книгата, аз не знаех, че е излязла. От Песента на Сузана съм повече разочарована, отколкото доволна (а дадох 14 лв. за нея) и сега се чудя да си купувам ли въобще следващата книга. Даже на 2 части я направили!?!? Брей, много алчни станаха тези издателства. 
pulled out
- JaimeLannister
- Forsaken
-
Randall Flagg
- Smallfolk
Revuto na Kulata
Много се смях като ви четох ревуто на последната Кула. Верно тя не е за некви хора, дет си падат само по fantasy и не четат нищо друго. Вижте анкетата на www.thedarktower.tk и гледайъте коя книга е събрала най много гласове и друг път мислете малко преди да се правите на критици
Re: Revuto na Kulata
Първо - използвай кирилица или кирилизатора.Randall Flagg wrote:Mnogo se smyah kato wi 4etoh revuto na poslednata Kula. Werno tya ne e za nekwi hora, det si padat samo po fantasy i ne 4etat ni6to drugo. Wijte anketata na www.thedarktower.tk i gledajyte koya kniga e sabrala naj mnogo glasove i drug pyt mislete malko predi da se prawite na kritici
Второ - сбъркал си форума, тук никой не чете само Фентъзи и ако си беше направил труда да поразгледаш сайта щеше да го разбереш.
Трето - добре дошъл...
П.С. Без да се обиждаш, обаче боли ме за анкетата...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Re: Revuto na Kulata
Можеш и по-спокойно, сигурен съмRandall Flagg wrote:Много се смях като ви четох ревуто на последната Кула. Верно тя не е за некви хора, дет си падат само по fantasy и не четат нищо друго. Вижте анкетата на www.thedarktower.tk и гледайъте коя книга е събрала най много гласове и друг път мислете малко преди да се правите на критици
And you can't dance with a devil on your back...