Котки, мррррррррр...
Moderator: Moridin
И аз имам разкази с котка. Моята Мърая (която беше точно толкова дива, колкото Божидар, за когото съм ви разправяла преди) нямаше как да я задържи човек в къщата. Можеше да се изсули от всеки отворен прозорец на ВСЕКИ етаж. Имаше си техника гадинката. Виждала съм я да драпе по стената към балкона, за да може от там да скочи в някое от дърветата. Ебаси животното! Та тая твар естествено я онодиха нейде по селските улици и ми стръска пет котета, които заряза още на мига. Аз правих някви опити да ги отгледам, те поживяха няколко дни и умряха. Божидар по същия начин си вееше гъзовейката из цялото Драгичево и осеменяваше мачки наляво и надясно, въпреки безкрайния си цистит. Сега по селото има разни черно-бели потомци - гонят се с кучетата и изчезват малко по малко...
Така че следващата ми котка ще бъде лишена от тея права и свободи, ама може и да успее да мине 8 годишна възраст все пак.
Така че следващата ми котка ще бъде лишена от тея права и свободи, ама може и да успее да мине 8 годишна възраст все пак.
http://www.clicanimaux.com/
Като заговорихме за котки - това е френски сайт за помощ на животни, предимно котки и кучета. Освен даренията човек може да кликва безплатно на големия жълт бутон с надпис CLIC НЕЩОСИ, което отчита посещения и с парите от тях хранят изоставени животни.
Кликва се пет пъти - животни, кучета, котки, ферма, коне. Предлагам на всеки желаещ да го прави по навик всеки ден.
Франкофоните могат да видят по-подробно премеждията на отделните животни. Аз бързо се отказах да навлизам в подробности.
Като заговорихме за котки - това е френски сайт за помощ на животни, предимно котки и кучета. Освен даренията човек може да кликва безплатно на големия жълт бутон с надпис CLIC НЕЩОСИ, което отчита посещения и с парите от тях хранят изоставени животни.
Кликва се пет пъти - животни, кучета, котки, ферма, коне. Предлагам на всеки желаещ да го прави по навик всеки ден.
Франкофоните могат да видят по-подробно премеждията на отделните животни. Аз бързо се отказах да навлизам в подробности.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Тва като поотраснееее
- Spoiler: show
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram