Абсурдистан: Възраждането
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Ицо, ще ти издиря статии на Русева или по-точно липсата им по време на последното управление, ако държиш. Мислех, че е очевидно, явно не е.
Не твърдя, че някой трябва да е обезателно фен на протестърите, но както Марфа идеално обясни, друг някой трябва да е консистентен в критиките си. Иначе за мен е безмерно стопроцентово пределно абсолютно неоспоримо, че резултатът от протеста (било то връщане на бойко, неуспех да се свали орешарски, домогвания на сини отломки, и не знам още какво) не е и никога не може да бъде основание да не се протестира срещу злоупотреба с власт.
Не твърдя, че някой трябва да е обезателно фен на протестърите, но както Марфа идеално обясни, друг някой трябва да е консистентен в критиките си. Иначе за мен е безмерно стопроцентово пределно абсолютно неоспоримо, че резултатът от протеста (било то връщане на бойко, неуспех да се свали орешарски, домогвания на сини отломки, и не знам още какво) не е и никога не може да бъде основание да не се протестира срещу злоупотреба с власт.
This is it. Ground zero.
ОК, убедихте ме, че колкото и подробно да си изразявам мнението, файдата е колкото в предишните подобни теми, дето са в Аналите или Прането. Демек нулева.
Който се интересува от материали на Тони Филипов, Веселина Седларска и Любослава Русева, може да ги намери тук:
www.reduta.bg
Тони Филипов му публикуват седмичните хроники и в:
www.offnews.bg
Приятни политически обсъждания, аз ще пробвам как е при мълчаливото мнозинство в тоя подфорум.

Който се интересува от материали на Тони Филипов, Веселина Седларска и Любослава Русева, може да ги намери тук:
www.reduta.bg
Тони Филипов му публикуват седмичните хроники и в:
www.offnews.bg
Приятни политически обсъждания, аз ще пробвам как е при мълчаливото мнозинство в тоя подфорум.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не че се возя на таксита често, но все пак тази новина си понамирисва:
http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=119321
http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=119321
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Репортаж от днешното откриване на парламента.
Атака иска отмяна на лятното часово време, ДПС - промени в съдебната система
За протокола: и аз искам отмяна на лятното часово време.
Атака иска отмяна на лятното часово време, ДПС - промени в съдебната система
За протокола: и аз искам отмяна на лятното часово време.

По повод КТБ, попаднах на това 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Ето и коментар защо разполагаме с това, което имаме като снимка.
Въпрос на доморасъл PR, един вид. Нищо, нека им. Следващия път да вземат и по един поднос там нещо.
Ма все едно пеят "Ела моме, ела душо, да повечераме" на два гласа. Боже...

Въпрос на доморасъл PR, един вид. Нищо, нека им. Следващия път да вземат и по един поднос там нещо.
Ма все едно пеят "Ела моме, ела душо, да повечераме" на два гласа. Боже...

- RRSunknown
- Elder God
Няма да шервам източници. Само искам да кажа колко съм... омерзена примерно, от ситуацията със запалилата се жена пред президентството вчера.
Събрали са се папараците (щото у нас журналистиката основно е на това ниво) да отразяват консултациите при президента, спира кола, излиза жена и се самозапалва. И каква е реакцията? Всички почват да снимат и да правят клипове. Впоследствие интернедът е наводнен с неща като ЕКСКЛУЗИВНО!!! ЖЕНА ГОРИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!!!, всичко това гарнирано със снимки и клипове от различни ъгли.
Докато папараците снимат, се намесват двама случайни минувачи - с пожарогасител и палто, и хукват да гасят.
Медийното отразяване варира от ексклузивни кадри от мястото на събитието, до конспирации как кибритът бил подхвърлен от ГЕРБ, а Радан и не знам коя стоели зад жената и я гледали (това, разбира се, в PIG, къде другаде).
По-потресаващото беше, че никой от (съ)участниците не може да схване какво му е нередното в това да седиш и снимаш горящ човек, а после да трупаш трафик с творчеството си.
Ай да идва метеоритът и да се свършва.
Събрали са се папараците (щото у нас журналистиката основно е на това ниво) да отразяват консултациите при президента, спира кола, излиза жена и се самозапалва. И каква е реакцията? Всички почват да снимат и да правят клипове. Впоследствие интернедът е наводнен с неща като ЕКСКЛУЗИВНО!!! ЖЕНА ГОРИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!!!, всичко това гарнирано със снимки и клипове от различни ъгли.
Докато папараците снимат, се намесват двама случайни минувачи - с пожарогасител и палто, и хукват да гасят.
Медийното отразяване варира от ексклузивни кадри от мястото на събитието, до конспирации как кибритът бил подхвърлен от ГЕРБ, а Радан и не знам коя стоели зад жената и я гледали (това, разбира се, в PIG, къде другаде).
По-потресаващото беше, че никой от (съ)участниците не може да схване какво му е нередното в това да седиш и снимаш горящ човек, а после да трупаш трафик с творчеството си.
Ай да идва метеоритът и да се свършва.
Мдам, бат Бойко премиер, Веждито културдрегер, Владо Горанов финансов министър, Лиляната и тя завтаря, че и Добрев... пък и 4 години мандат.
Радан хубаво говореше преди изборите, но си остана вярна приказката, че за едната власт...
Нищо важното е Мегленчето да е вице, Божо да си има министерство, пък "реформите" някой друг ще ги прави.
След 4 години пак, ако е останало за какво.
Радан хубаво говореше преди изборите, но си остана вярна приказката, че за едната власт...
Нищо важното е Мегленчето да е вице, Божо да си има министерство, пък "реформите" някой друг ще ги прави.
След 4 години пак, ако е останало за какво.
В държава, в която политиката се прави от МФ това честно казано няма кой знае какво значение.Trip wrote:Все пак взеха правосъдие, образование, здравеопазване и външно със свестни, доколкото знам, хора. (Поне мислещи и без данни за фатални обвързаности.) Не че е гаранция за квото и да било изобщо, но просто отбелязвам.
А да наречеш Владо Горанов идиот е обида към идиотите...
Но дето се вика ще поживеем ще видим.