I am SURE I don't know what you're talking aboutRoamer wrote:"На стари години"? Ааааа, значи *това* било това 71!

Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
LikeAmelia wrote: Силвър и снегът обаче не са причината да напиша този пост, защото, честно, предпочитам денят ми да не беше специален по тоя точно начин. Причината е, че току що получих job offer-a си за постдок позицията в University of Calgary, за която кандидатствах наскоро. Е, не съм мръднала твърде далече в пространството, ама засега не виждам и причина за това - хората, които ми трябват са тук. Ако подпиша офертата, ще сменя химическия департмент с биологическия и следващата година (а може би две) ще се вихря в групата на проф. Сергей Носков, въртейки симулации върху протеини, свързани с диагностиката на онова ужасното и многолико, за което говорих горе. Дано излезе нещо смислено и полезно за човечеството от тоя труд.
Гравитационната гибел на вселената на Айзък Азимов - обяснение на черните дупкиClaymore47_Fen wrote:...някой може ли да ми препоръча сравнително лесно смилаеми книги за популярна наука?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest