Ново сериозно списание / БГ фентъзи комикси

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Aug 20, 2005 4:44 pm

Тия дни...
And you can't dance with a devil on your back...

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Aug 20, 2005 9:13 pm

Ми вчера го взех ... Думи нямам ....

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 20, 2005 9:13 pm

?

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Aug 20, 2005 9:33 pm

- 20 страници бонус - хубуу. Да бехте отбелязали че 8 от тях са плакат - не съм против такъв, ма поне да беше във формата на страница, а не по малък. От друга страна рекламите (на разните там финтифлюшки на Импложън Студио) + плейсхолдърчетата за такива ... Можеше да съберете още поне половин комикс. Ако всичко останало беше наред едва ли щях да мрънкам, но при условие че доста от комиксите биха могли да се вдигнат като бройка страници ... за това после

- Поле на Съдбата - като изключим, че лошия от 2рата страница е визуално копие на Алукард (ама без викторианските червени дрешки), а другия е с визуални вид на парцал (главния герой това) бих казал че като за първа част не е чак толкова зле ... Мога само да се надявам че 2ра ще се има някаква наченка на история

- (Танц със вятъра ли беше?) - хареса ми, само дето толкова ли беше наложително да смените художника точно по средата на комикса?

- Шаман - Много добре. Този път визуални стил е подкрепен със наченка на история. Крещаша нужда от допълнителни страници обаче,

- Кармела - ъъъъ, бе не е чак толкоз зле.

- Флирт - вън от списанието. Ако няма възможност - барем звъннете във Винпром Пещера или при който там вареше едноименната водка и ги навийте за договор за реклама. Поне да слагате шише(нце) водка към списанието или да свалите цената с някой лев. Или да дигнете страниците. Най добре и трите, аз друг смисъл в него не виждам.

- Блато - по добре без него, честно

- КюТех - бе то и първата част беше боза, ма това което се лееше пред очите ми беше под всякаква критика. Сценариста просто го гонете докато е време, аз съм писал по добри концепции и сценарии за по малко от 2 часа. Визуално - бива, ма лично моето мнение е че не е чак толкова добро че едните силни рисунки да спасяват комикса.

Бе като цяло не е е чак толкова зле като за 2ри брой, и дано хванете по кадърни сценаристи за следващия.