(Не само) За фентъзито и Уикипедия
Moderator: Moridin
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
а може би всеки месец в определен ден ще организирате комисия, която ще приема и (не)одобрява новите юзъри, които пък, от своя страна ще се редят на опашки пред индекса ви :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
и нещо ми пречи да се регистрирам просто ей така без едно постче да напиша и пак да чета? 
А щом *всеки* може да се регистрира вече не е *чак* толкова частен форума, нали?

А щом *всеки* може да се регистрира вече не е *чак* толкова частен форума, нали?

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Dude, ти наред ли си? За какво ще банваш хора по-точно? Че не пишат ли?
И кога ще банваш? Може би още преди да съм се регистрирал?
Ами ако евентуално се регистрирам (без лоши намерения) и нямам възможност да пиша известно време какво, ще ме баннете ли?
Боже...
И кога ще банваш? Може би още преди да съм се регистрирал?
Ами ако евентуално се регистрирам (без лоши намерения) и нямам възможност да пиша известно време какво, ще ме баннете ли?
Боже...
- Daggerstab
- Arcanist
Не пак, а отново:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B7%D0%B8
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B7%D0%B8
fantastika.start.bg Най-големият портал с линкове свързани с фентъзи и фантастика в България.Създаден през Август 2004 година, той за кратко време събра в себе си над 260 линка към Български и чуждестранни страници подредени в категории като:"Художници и галерии" , "Библиотеки " , "КЛУБОВЕ " , "Писатели " и много други.В него се намира и най-големият засега списък с форуми за фентъзи и фантастика в родното уеб пространство.
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- Daggerstab
- Arcanist
Аз ли изпускам нещо, или в тоя цитат няма нищо толкова престъпно?
Именно, затова не го изтрих. Все пак... останалите адреси в списъка имат минималистични описания от по редче... някак си много бие на очи.Абе малко фукане, ама в границите на нормалното...

Дагърстаб. Точка.
кой знае защо тия неща не ме впечатляват въобще. знам ли? може би съм далеч от "детските" си години. както и да е. не работя по българската уикипедия, но в последно време запретнах ръкави и понаправих страницата на High fantasy поджанра в английската Уики. вижте сами.