Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
http://edition.cnn.com/2015/06/16/us/wa ... zal-naacp/
Това е най-големият абсурд на хилядолетието просто. Няква бяла жена се преструва, че е черна и става активистка, защитаваща правата на черните. То не е смешно, а тъжно направо.
В същото време интернет обяснява как можело хората да се възхищават на Кейтлин Дженър, но да се подиграват на тая кукувица и че била ТРАНСРАСОВА.
Това е най-големият абсурд на хилядолетието просто. Няква бяла жена се преструва, че е черна и става активистка, защитаваща правата на черните. То не е смешно, а тъжно направо.
В същото време интернет обяснява как можело хората да се възхищават на Кейтлин Дженър, но да се подиграват на тая кукувица и че била ТРАНСРАСОВА.
Аз не мога да видя огромна драма. Харесва черните, жени се за черен, приятелският й кръг са черни. И става активистка за правата на черните, то е почти логично. Да, ок, това, че си боядисва и накъдря косата и слага изкуствен тен запчова да забива малко към обсесия и някакви личностни проблеми, но не е като хиляди жени да не се опитват да докарат скандинавско (и какво ли още не) излъчване изкуствено. Вижда ми се буря в чаша вода, раздухана от медиите.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- tigermaster
- Elder God
Брат ми за тази каза, че е била приета в колеж, за да запълни расова квота - което е проблем. Ако е вярно, де.
Ето това е интересна статия за нея:
http://college.usatoday.com/2015/06/16/ ... r-opinion/
Редакция:
А пък това:
http://www.breitbart.com/big-government ... ing-white/
Ето това е интересна статия за нея:
http://college.usatoday.com/2015/06/16/ ... r-opinion/
Редакция:
А пък това:
http://www.breitbart.com/big-government ... ing-white/
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Разликата между жените, които си подлагат на процедури, за да заприличат на скандинавки и тая кукувица е, че те не се идентифицират като черни. Тва тяхното е суета няква. Тя твърди, че е трансчерна/трансрасова, а такова нещо няма. Самата идея тая гавра да се сравнява с транссексуалност граничи с нечовешкия абсурд.
Статията от usa today, която tigermaster постна го обяснява много добре.
Къде точно е проблемът да е ally? Щото тя отнема възможносттеи на истински черни хора, ощетени от расизъм.
Статията от usa today, която tigermaster постна го обяснява много добре.
Къде точно е проблемът да е ally? Щото тя отнема възможносттеи на истински черни хора, ощетени от расизъм.
- The Dragon
- Elder God
Забелязвате ли как като се говори за раса единствените чернокожи са в америка ... ебати.
Има още около милиард два извън северна америка и тя спокойно може да си е била имперсонирала тях. И те не е като да са врякнали.
И изобщо нейният случай и другите twitter shitstorms показват колко малко проблеми имат всъщност хората след като имат сили да се занимават с identity politics.
Има още около милиард два извън северна америка и тя спокойно може да си е била имперсонирала тях. И те не е като да са врякнали.
И изобщо нейният случай и другите twitter shitstorms показват колко малко проблеми имат всъщност хората след като имат сили да се занимават с identity politics.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Не бе аз съм съгласна, че американските чернокожи врякат за всяка шитня просто ме дразни сравнението с трансексуални хора.
По тоя повод преди няколко седмици си говорих с бежанци от Либия, чиито живот наистина е ужасен, чиито майки и сестри са били изнасилени, чиито братя са били убити и тн, които казаха, че много се дразнят, когато хора като Обама и Бионсе почнат да обясняват колко са неоправдани и страдали и че черните в Щатите са им мега смешни с простотиите си.
По тоя повод преди няколко седмици си говорих с бежанци от Либия, чиито живот наистина е ужасен, чиито майки и сестри са били изнасилени, чиито братя са били убити и тн, които казаха, че много се дразнят, когато хора като Обама и Бионсе почнат да обясняват колко са неоправдани и страдали и че черните в Щатите са им мега смешни с простотиите си.
- The Dragon
- Elder God
Първото е - че наратива в момента е много неудобен на SJW и те крякат и са в офанзива защото се боят, че хората ще забележат. Ако ситуацията беше обратната - чернокожа жена с грим и хирургия се прави на бяла щяха да говорят други неща - за колко смела и т.н. била.
Бтв - имаше някъде някакво инфо, че новодошлите чернокожи в Америка се оправят по добре от родените там чернокожи - явно да извадиш гетото от човека е по-трудно отколкото да извадиш човека от гетото.
А пък сравнението с трансексуалността си е на място. Защото и в двата диалога станаха прекалено много глупостите. А и в момента доста прима тъмблърини използват сексуалната ориентация, секс и gender за да правят на уникални снежинки.
факта че една година по късно не мога да преценя този профил истински ли е или пародия is telling.
http://squirrrelygirly.tumblr.com/about
Бтв - имаше някъде някакво инфо, че новодошлите чернокожи в Америка се оправят по добре от родените там чернокожи - явно да извадиш гетото от човека е по-трудно отколкото да извадиш човека от гетото.
А пък сравнението с трансексуалността си е на място. Защото и в двата диалога станаха прекалено много глупостите. А и в момента доста прима тъмблърини използват сексуалната ориентация, секс и gender за да правят на уникални снежинки.
факта че една година по късно не мога да преценя този профил истински ли е или пародия is telling.
http://squirrrelygirly.tumblr.com/about
- Spoiler: show
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Драгън, нека не сравняваме тъмблрините с истинските транс хора, каквато Кейтлин Дженър е. Като част от бг лгбт обществото знам колко им е трудно(всъщност не знам, щото съм cis, но самите истории са втф). Мен също ме дразнят хората, които чели недочели Джудит Бътлър си твърдят разни простотии и са намсикъвси снежинков джендър, но истинските транс хора, които са родени с дисфория са против това, колкото си и ти.
Тази логика ми се вижда като да ти сервират развалена храна в ресторанта и като протестираш да ти обяснят, че хората по света гладуват, а ти се оплакваш от менюто, не може така.The Dragon wrote:Забелязвате ли как като се говори за раса единствените чернокожи са в америка ... ебати.
Това, че има огромни проблеми извън САЩ (за които те очевидно няма какво да направят) не означава, че всички други са пренебрежими. И хората, които си измислят проблеми, които нямат не изключват това други хора в същото общество наистина да ги имат.
Добре, ако не беше казала, че трансрасова (което всъщност се използва за да опише деца, отгледани в семейство от различна раса), а просто, че харесва културата и външния вид на черните и се идентифицира с тях, поради което се опитва да ги наподоби, това щеше ли да е проблем? Ся, очевидно жената има някакви личностни проблеми, след като чак се е опитала да излъже, че е смесена раса, но аз продължавам да не разбирам драмата.Тя твърди, че е трансчерна/трансрасова, а такова нещо няма. Самата идея тая гавра да се сравнява с транссексуалност граничи с нечовешкия абсурд.
I don't wanna die
- tigermaster
- Elder God
Драмата е, че е използвала лъжи, за да получи облаги - за това за образованието й не намерих нищо, между другото, но...
http://www.thedailybeast.com/articles/2 ... black.html
http://www.thedailybeast.com/articles/2 ... black.html
Dolezal also said she was black on an application form to become chairwoman of Spokane’s Office of the Police Ombudsman. City officials say they are investigating whether she lied on the form.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Ба, и да не са, Трент е печен, пичът няколко пъти е натъртвал на феновете си да пиратстват ако нямат пари или ритейлърите имат гадни бизнес практики и е пускал два албума безплатно, едва ли ще го бърка.
А коментарите!
"I'm Going to Poll You Like An Animal."
"My whole agenda is full.
You hold electoral pull."
А коментарите!

"I'm Going to Poll You Like An Animal."
"My whole agenda is full.
You hold electoral pull."
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata