Guild Wars 2

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Mar 11, 2015 4:56 pm

А, забравих да спомена, че предпочитам да играя сама или с хора, които познавам лично (и съм се забила в ММО, да) :mrgreen:

По тази причина не съм влизала в нито един дънджън все още, въпреки че са ми достъпни по принцип.

Другият момент е, че за мен има и някакъв ролеви елемент в цялата работа - пренасяне в друг свят, потопяване в атмосферата и т.н., поради което не ми харесва перспективата да вляза на непознато място (дънджъните) и да не мога да разгледам като хората и да се помотая колкото и където искам, защото групата ще бърза напред да гони резултати и никой няма да иска да ме чака. А пък на мен още от единицата ми е останал навик, че тряба да мина навсякъде :neutral:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 11, 2015 5:04 pm

:P Моите пет стотинки са на този етап да си изринеш зоните в Orr (full completion) за ковчежетата наградка накрая и да видиш сайта, за който Ники говори с таймерите на ивентите и да пробваш няколко (те са буквално Boss spawns --> a bunch of people hits it for about 10 minutes or less (you may or may not lag like mad) --> Boss dies --> Loot, move onto next event). Хубавото на ивентите е, че са бързи, че са на таймер и знаеш кога кой бос ще споунне и къде, веднъж на ден взимаш голямо ковчеже от всеки един от тях, което съдържа хубавини и ги правиш с голяма група хора, с които няма нужда да сте в парти. Т.е. пристигаш, не говориш с никого, удряш боса малко и накрая Loot.

Едит: Ако се организираме за дънджън в един момент ще можеш да си разглеждаш колкото искаш, дори може в по-нисък левъл дънджън, за да дойде и Ян. Но наистина мисля, че най-добре ще ти дойде да разкриеш Ор сега; имай предвид, че са много зли :D зони за разхождане.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Mar 11, 2015 5:10 pm

Хехе, още помня как с Ян като бяхме още съвсем ниско ниво и си обикаляхме из началната зона Queensdale, по-точно - вървяхме си из блатото, се натъкнахме на бегемота и умряхме преди да разберем какво ни се е случило. Ех, мили спомени :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 11, 2015 5:34 pm

О, sorry за спама, но се сещам нещо, което може да е полезно, но не зная дали има актуален сайт с таймери за това. Едно време в сайта с таймерите имаше статистика на кой realm кои temples in Orr на боговете са отключени (т.е. ивентът е приключил и само вендорът е там и продава гиър с карма). Т.е. можеше човек да провери в сайта кой вендор му трябва и вместо да чака да се събере група за въпросния event на неговия realm просто да гостува на чужд и директно да ходи да си пазарува от вендора. Така че и това го има като вариант с гостуването на чужд realm за тези вендори (те се отключват след event-ите в Ор по принцип и продават известно време след това преди да изчезнат отново).

Едит: Това май не е актуално вече, защото нали сега има мегасървър бла бла бла... демек винаги има хора уж :D. Нинам, трябва да проуча, но беше доста яко само да се изтресеш за гиър :D.
Last edited by Elayne on Wed Mar 11, 2015 5:38 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 11, 2015 5:35 pm

http://guildwarstemple.com/dragontimer/ ... langKey=en

Карма ис а бич. Като цяло не са много полезни нещата дето може да се купят докато катериш скоростно лвл определено, то и падат тон поушънки за карма та не е беда. А и стават само за изтриване после, дори не се продават малко от малко.

Ще поразцъкам да видя сторитата личните на различните герои най малкото, макар че нямам с кой да доутрепам Зайтан за сега. Енд гейм куестите и дънджъните са ми твърде много работа вече.

Мен поне само хипер малката банка дето сички я шерват ми лази по нервите с това разширяване само с $. Купил си си шибаната игра не е като да си фрии ептен. иначе 15 слота торби са ми ок като тъпча материалите в банката на всяка оборка, което също е досадно на ръка да правиш всеки път.

Инжинера най си ме кефи, с огнехвъргачка и турети за сега. Може и да дигна 2-ри герой месмер за фъна и с него да мъча скапаните садистични висти и тн... не ми е представата за фън да целя някакъв мизерен пиксел в текстурите за да се катеря някъде залудо.

А, и цените за телепорт са скандални! :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Mar 11, 2015 5:58 pm

Хм, на мен вистите и скачането рядко са ми проблем, когато не се гони време. Празничните пъзели, те вече са садизъм.

Два от героите ми са създадени само с цел да държа неща в тях и съм ги паркирала до crafting station-a, така съм решила засега проблема с мястото, но е много досадно наистина.

Edit: Координатите ми в играта:
Ghibli Silversword.8037
Home world: Gandara

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 12, 2015 9:57 am

Добре де, ако искате може да се съберем тоя петък/събота и да направим няколко ръна на Citadel of Flame (CoF), входа за него се намира във североизточният край на зоната Fireheart Rise.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 12, 2015 2:38 pm

При мене проблема е технически с видеото, нещо гърми на рандъм моменти та не знам колко ще джиткам особено пък босфайт в парти да съм дц. Ама може да видим неква организация. И аз сам не мога да мина последния от зелените куести вс Zhaitan май.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 12, 2015 3:25 pm

Може би в петък, в събота няма да мога >.>, в CoF не съм била от много време и май съм била само веднъж и то на нормал. Ще се мре.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 12, 2015 3:32 pm

Споко, аз с моя могъщ гардиън ще ви спасявам :lol: Иначе какво ще кажете за петък 8-8.30 часа? :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 13, 2015 8:38 pm

Ще пропусна днес аз.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Mar 15, 2015 1:12 pm

В моя защита ще кажа, че исках да дойда, но нещо се поразболях и в петък легнах в 18ч и станах в 10:30ч в събота >.<, sorry ако си чакал, Ице. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Mar 16, 2015 9:08 am

На мен пък ми изкочиха непредвидени гости в петък, а в събота и неделя бях извън града :lol: Нищо де, може другия петък/събота да организираме нещо :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 12, 2015 11:15 pm

Ня заебах я за са игрицата аз.

Хехе как админите се разправят с чиитър ;)

https://www.youtube.com/watch?v=bqfUi9DzBuo
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram