Искам да му счупи носа с четвъртия гиър и да продължаваме напред!
 Искам да му счупи носа с четвъртия гиър и да продължаваме напред!  Обаче като се замисля, че още не са развили адмирала и изобщо арката ще има и пост арка, има да си чакам.
 Обаче като се замисля, че още не са развили адмирала и изобщо арката ще има и пост арка, има да си чакам. Искам да му счупи носа с четвъртия гиър и да продължаваме напред!
 Искам да му счупи носа с четвъртия гиър и да продължаваме напред!  Обаче като се замисля, че още не са развили адмирала и изобщо арката ще има и пост арка, има да си чакам.
 Обаче като се замисля, че още не са развили адмирала и изобщо арката ще има и пост арка, има да си чакам. Санджи е... дистърбинг.
 Санджи е... дистърбинг. Целият скилл, който са вдигнали маринките за тайм скипа + понеглифа за Джой Бой и Посейдон = олсъмнесс. Всеки път ме пробожда колко малко история за войда откриват във всяка арка и същевременно ме радва колко е реалистично е направено - трудоемко, с много източници, които нищо не ти говорят и от колко далеч е тръгнал Ода с този замисъл.
 Целият скилл, който са вдигнали маринките за тайм скипа + понеглифа за Джой Бой и Посейдон = олсъмнесс. Всеки път ме пробожда колко малко история за войда откриват във всяка арка и същевременно ме радва колко е реалистично е направено - трудоемко, с много източници, които нищо не ти говорят и от колко далеч е тръгнал Ода с този замисъл. Това сигурно трябваше да удари зрителите в земята, такава шокираща истина.
 Това сигурно трябваше да удари зрителите в земята, такава шокираща истина. 

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests