http://www.vice.com/read/inside-the-sat ... eiling-666
Тея олигофрени постигат всичкото това, което пастафарианците се опитват да постигнат, но не им достигат топките.

Moderator: Moridin
Това по повод изказването, че желанието на Тръмп да депортира всички нелегални, било расистко. Oppression Olympics everyone. Everyone is invited.Shame on you Mr. Krugman.
Latinos do not have their own race. They are Caucasian or bi-racial. At most Donald Trump (and the GOP) are being ethnically insensitive.
People have bled and died over racism. It's not a phrase Latinos are allowed to co opt because they don't want to be removed from a country they entered illegally.
А сега почни да четеш. Това което съм постнал е коментар към opinion на Кругман в което Кругман нарича тръмп расист. А някакъв от коментиращите обяснява, че не може да си расист към латинотата, щото расизма е запазен само за негрите ...Amelia wrote:Оф аре моля ти се. Тръмп като си отвори устата, от нея само лайна излизат. Не знам дали следиш кви ги дрънка, но като заприказва срещу латиносите, определено не говори само срещу нелегалните от тях. И начинът, по който говори, оставя доста малко поле за интерпретация. Не ме интересува дали правилния термин за това, което изпада от лицевия анален отвор на Тръмп е racist или ethnically insensitive. Фактът е, че е недопустимо от страна на "политик", който иска да оглави най-мощната нация на планетата. Както и да е. Не искам да го обсъждаме тоя медиен клоун. Това е някво като Жорж Ганчев среща Бойко Борисов среща Болен, ама в американски сетинг. Искам вече да потъне в забвение форевър. Плз, избери си друг шампион на свободата на словото, щото с тоя си обречен на загуба.
Съм възмутен. Или по-скоро amused. Идеята, че някой може да каже, че латинотата co opt-ват расизма, а не че са жертва на истински расизъм е типичен пример в модерния американски ляв диалог къде всеки спори колко по-опресиран е от другия. Което е абсурдно - Тръмп си е чист расист, но примерно понеже расовата карта е адски силна в интернет коментарите, въпросният коментатор чувства, че да се дава тя да се ползва и от латиноамериканците по някакъв начин ощетява негрите.Amelia wrote:Прочетох го пак. И после още веднъж.
Мне. Продължавам да не разбирам какво искаш да кажеш. Последно, си или не си възмутен от този коментар, щото "Opression Olympics everyone" ми звучи по-скоро като това да си на мнението на коментиращия.
Факт. Лошо няма обачеAmelia wrote:Мдам. С това съм съгласна и аз.
Тръмп не е само расист. Тоя олигофрен до момента е проявил ВСЯКО ЕДНО ВЪЗМОЖНО bigotry на планетата. Чак съм възхитена.
Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 3 guests