Котки, мррррррррр...
Moderator: Moridin
Бе, имам силното впечатление че то само се е нахендрило там, пък и накрая му няма нищо... Само не разбрах другата котка за какво го подгони.
И не мога да разбера в началото от някакъв малък прозорец ли виси, що ли...

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- tigermaster
- Elder God
Re: Котки, мррррррррр...
Хора, трябва ми съвет. (Или не ми трябва, не знам. Затова питам
)
Значи, със семейството наскро се преместихме на ново място и наследихме няколко животни от предишните наематели - иначе трябваше да ги дадат в приют, а това май не е добра идея. Две котки, мъжка и женска, и две кучета, също мъжко и женско. Женската котка ни беше казано, че е кастрирана, обаче я заварихме бременна. Роди четири котета на 29 февруари. Все още се грижи за тях, чисти ги, храни ги, пази ги, макар че не е особено агресивна, а малките от няколко дена насам не се свъртат в леговището, което им бяхме направили - спят вътре, обаче през останалото време излизат и щъкат из целия етаж.
Въпросът е, че майка им все още ги кърми, обаче виждам как започва да се дърпа от тях. Май защото им пораснаха зъби и я хапят. Та да питам, трябва ли да правим нещо, за да ги свикнем на по-твърда храна вече или да оставим нещата да се развият естествено?

Значи, със семейството наскро се преместихме на ново място и наследихме няколко животни от предишните наематели - иначе трябваше да ги дадат в приют, а това май не е добра идея. Две котки, мъжка и женска, и две кучета, също мъжко и женско. Женската котка ни беше казано, че е кастрирана, обаче я заварихме бременна. Роди четири котета на 29 февруари. Все още се грижи за тях, чисти ги, храни ги, пази ги, макар че не е особено агресивна, а малките от няколко дена насам не се свъртат в леговището, което им бяхме направили - спят вътре, обаче през останалото време излизат и щъкат из целия етаж.
Въпросът е, че майка им все още ги кърми, обаче виждам как започва да се дърпа от тях. Май защото им пораснаха зъби и я хапят. Та да питам, трябва ли да правим нещо, за да ги свикнем на по-твърда храна вече или да оставим нещата да се развият естествено?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Ами из нета има разни съвети какво да се прави в тези случаи:
http://pets.thenest.com/kitten-eat-out-dish-3833.html
Ако искаш говори с ветеринар, той ще ти даде акъл. Мисля, че са готови за захранване с по-твърда храна вече.
http://pets.thenest.com/kitten-eat-out-dish-3833.html
Ако искаш говори с ветеринар, той ще ти даде акъл. Мисля, че са готови за захранване с по-твърда храна вече.
- tigermaster
- Elder God
Благодаря. Ще видим да ги научим по-натам.
Между другото, сега имам чувството, че майка им се опитва да ги учи да ядат. Може и да бъркам нещо, ама... Гледа, че баща ми си прави закуска, отива при него, мячи, докато получи парче салам, после го оставя на пода и гледа как малките се опитват да го гризат. Странна работа.
Между другото, сега имам чувството, че майка им се опитва да ги учи да ядат. Може и да бъркам нещо, ама... Гледа, че баща ми си прави закуска, отива при него, мячи, докато получи парче салам, после го оставя на пода и гледа как малките се опитват да го гризат. Странна работа.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Ко се прави с твърде лигава, мъжка, некастрирана мачка, дето не спира да крещи, докато навънка всичко котешко се гняви и оре?
Ама разполага с най-разкошните, рошави, топчести, месести, мъхести топки 

Еми ще го търпите, начи.
Бтв цялата тая идея може да разболее човек. В събота ще водим на кастрация по-голямата котка, женска, в чиято душевност сатаната не може да се познае, тъй като няма такъв олигофрен-терминатор в котешка форма. И е странно как нямащо три кила кълбо може да строява възрастни хора в три редици само с едно хъскане, ма те. Баси чуфека е тфа нещо. И въпреки това самата идея да дам котето да го клъцат е като чук ф кокалчето.
- The Dragon
- Elder God
Ама той е един малък пухчо - Леля Огтрубадур wrote:Бтв цялата тая идея може да разболее човек. В събота ще водим на кастрация по-голямата котка, женска, в чиято душевност сатаната не може да се познае, тъй като няма такъв олигофрен-терминатор в котешка форма. И е странно как нямащо три кила кълбо може да строява възрастни хора в три редици само с едно хъскане, ма те. Баси чуфека е тфа нещо. И въпреки това самата идея да дам котето да го клъцат е като чук ф кокалчето.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Кастрирахме голямата женска котка първо и сега има смешен белег и обръснато местенце на меката пупа. И жена ми предупреди дофторите, че котето произлиза от преизподнята и в тялото й бие сърцето на лъф, притежава яростта на 12 подивели мечки и силата на още 13 лъва, а те й казали, че няма ядове, повечето мачоци са такива. Е, трябвало е трима човека да я овладеят и да й бият мускула упойка. Което доведе до това 2 дена да е като пияна и да си клати главето като играчка за дашборда на кола. Но вече е по-добре и пак нощем си качва дебелото, меко, топчесто, пухено тяло по възглавниците и ме разделя от момата.
А пък малкият ни олигофрен продължава да е такъв, но в по-умерени дози и само от време на време се забие в някое кюше и започва да крещи като дебил.
А пък малкият ни олигофрен продължава да е такъв, но в по-умерени дози и само от време на време се забие в някое кюше и започва да крещи като дебил.
Сглобявам си нов геймърски комп и ровейки сайта производител на едно дъно за почти 400 лева попадам на това - http://www.asrock.com/microsite/Win7Install/
Цъкането на левите квадратчета води до котенце. SOLD!
Цъкането на левите квадратчета води до котенце. SOLD!

Котешката същност в подложки за чаши

- Spoiler: show
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam