Martix wrote:Аха, тоест завършва с това как професорът им пуска симулация да тренират. Това е.. странно като за край.
Опитаха се да дадат резолюция на великата морална дилема дали мутантите трябва да бъдат миролюбиви цветенца, добре интегрирани в обществото, както твърдеше Чарлс в началото, или трябва да могат да се бият, щот' хората са лоши и винаги ще ги цакат, както настояваха Мистик и Магнито.
Marshal Boy wrote:Искам да добавя нещо към твоето мнение,което много ми допада-а какво ще кажеш за визията на Ост Берлин през 80-тте години,като някакъв Лас Вегас,където си организират фрийк шоу със залагания????Аз добре си спомням,че по това време Ост Берлин беше военизиран град,с КПП-та и патрули постоянно,и извън новогодишното шоу на балета на ГДР,едва ли е имало други забави...Друго,което възприемам критично,е избора на Апокалипс на неговите 4-ма конници...С изключение на Магнито,бяха тотални лузъри,никой не блестеше с върховни умения,онзи крилатия даже беше увреден от сблъсъка му с Курт Вагнер.Защо Апо не избра Бързака,Уеѝд Уилсън,Реми Ле Бо например?
Това Източен Берлин ли било?

Аз си помислих, че е западен (може би не съм прочела надписите?), за западната част ъндърграунд клуб пълен с откачалки с кожени дрехи, които залагат на незаконни боеве, ми се видя съвсем достоверен.
Иначе същото реших и аз за четирите конника, избраните мутанти нито бяха най-силните, нито бяха някакви особено специални, като се изключи Магнито, просто ги бяха взели за да ги покажат и после да ги оставят да бъдат победени. Мога да си го обясня единствено с това, че Апокалипс разполагаше само със сведенията, които онзи облещения тип му даде (Калибан, ако не се лъжа?) и един вид е подбирал само от мутантите, които са му били известни на оня.