Който не е разбрал (а те са много, включително и представителите на Глобул във Варна се оказаха смайващо неосведомени по въпроса) Глобул вече предлага възможността за безплатен смс от интернет.
За да се възползвате от тая услуга трябва да извършите следните стъпки:
1. Ако имате телефон Panasonic GD68 да си набавите, макар и временно, друг модел.
2. Да се сдобиете с Глобулски номер (само че не временно - или използвайте тоя на родителското тяло, което никога няма да седне да спами из нета, или си набавете b-connect комплект)
3. Ако сте извършили т.1 и 2 може да преминете към т.3, а именно - изпратете смс на номер 5005
4. Ако сте изпълнили т. 1 ще получите веднага обратен смс, съдържащ паролата ви. Ако не сте, ще ви се наложи да го направите. Да изпълните изискването от т. 1.
5. Отивате на адрес http://my.globul.bg/ и правите квот трябва, именно въвеждате номера си, паролата си, след това има още някоя и друга стъпка, но в крайна сметка сте вече във вашия Глобул смс-център. Оттам от Профил можете да си смените паролата.
6. Изпращане на смс - ВАЖНО!!!
Вече сте в смс-центъра си. Обезателно гледайте да е чекнато това, дето пише
Отговорите на това съобщение да се получават:
В моята Входяща кутия /получавате бонус към кредита за деня/
Не чеквайте където пише съобщенията да се получават на мобилния ви телефон - ще се набутате.
В общи линии, равносметката е, че ако имате глобулски номер, ако чекнете това, дето казах и нямате телефон Panasonic GD68, ще се охарчите само с колкото там стотинки ви е цената на смс-а.
Ае, действайте!
Глобул-нюз
Moderator: Moridin
Re: Глобул-нюз
Това не го разбрах съвсем, в кой случай се охарчваме?Marfa wrote: В общи линии, равносметката е, че ако имате глобулски номер, ако чекнете това, дето казах и нямате телефон Panasonic GD68, ще се охарчите само с колкото там стотинки ви е цената на смс-а.
Благодаря за информацията иначе

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Interpreter
- Forsaken
Така де, и аз се зарибих покрай Citizen X в Бард. Пусках днес смс-и като луд, работа за пет пари не свърших и накрая един ми отговори, така че имам право да изпратя още един смс безплатно до полунощ.
На кого? Някой да иска?
Марфа, да знаеш случайно някъде да продават резачки като твоята на промоция?
Спамстващ родител
На кого? Някой да иска?
Марфа, да знаеш случайно някъде да продават резачки като твоята на промоция?
Спамстващ родител
май май не схванах...значи пращам смс от нета и се набутвам с пари от ваучера..не ми изглежда смислено...обяснете плс
едит: отидох в сайта пише 20 безплатни смс дневно..май наистина не разбрах кво се плаща ??
едит2: мани плащането,след грижливо изпълнение на всички инструкции сайта упорито отказва да ме логне..и с опера и с ИЕ...бал съм го..малоумщини
файнъл едит
: след мноого мъки.......най-накрая УСПЯХ!!!
мерси на всички за инфото..ако има някой глобулец да си даде номера да го спамя :Р
едит: отидох в сайта пише 20 безплатни смс дневно..май наистина не разбрах кво се плаща ??
едит2: мани плащането,след грижливо изпълнение на всички инструкции сайта упорито отказва да ме логне..и с опера и с ИЕ...бал съм го..малоумщини
файнъл едит

I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?