Deus Ex: Mankind Divided
Moderator: AlDim
Re: Deus Ex: Mankind Divided
Ще го видя като стигна в играта до там ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Ние го изтървахме в играта - easter egg, който се случва, когато Адам се прибере в къщи за един от сайд мишъните си. Виж го, не спойли абсолютно нищо.
Хаха, да много ме кефеше Малик.
То аз обичам да си преигравам революшъна въпреки малкото куести, ама старите вече не мож ме накара.
Препоръчайте некое видео в рамките на 300-400 кинта?
те тва ми е скромното дънце с вградената за сега с i5
има неква простотия за AMD crossfire квото и да е това
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=5491#ov

Препоръчайте некое видео в рамките на 300-400 кинта?
те тва ми е скромното дънце с вградената за сега с i5

има неква простотия за AMD crossfire квото и да е това

http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=5491#ov
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
AMD crossfire им е SLi на амд-та. Т.е. да си нагърмиш няколко видео картички едновременно. За тия пари може би GTX 960 или radeon r9 380. Тъпото на амд картите е че са мощни, сравнително евтини и лапат ток се едно им плащат мама им. И аз съм с амд. Само че вързах на времето много яка промоция за r9 290.
Амелия, аз си цъкам дюсовете ама още не мога да додрапам до финала, на която и да е от тях.
Амелия, аз си цъкам дюсовете ама още не мога да додрапам до финала, на която и да е от тях.

Колекцийка с други easter eggs от Менкайнда:
https://www.youtube.com/watch?v=g94xcrLOFmU
трубадур, не знам как успяваш да играеш по тоя начин. Аз бинджвам всичко - захвана ли едно нещо, било то аниме, игра, книга, не го пускам, докато не приключа всичко, което намеря по темата. Иначе забравям в следващите 12 минути за кво иде реч и трябва да почвам отначало. Просто мозъкът ми е така устроен. Та всеки път се удивявам на хора, които могат да гледат/четат/играят 60 неща едновременно и да не губят нишката на това, дето се случва в тях. Примерно в случая, как успяваш да играеш ен на брой игри паралелно в продължение на години? Помниш ли изобщо кво се случва в тях? С ММО-та сигурно би се получило, но с игри, за които историята е централна? Не се заяждам, просто ми е интересно по колко различни начини работят мозъците на различните хора.
https://www.youtube.com/watch?v=g94xcrLOFmU
трубадур, не знам как успяваш да играеш по тоя начин. Аз бинджвам всичко - захвана ли едно нещо, било то аниме, игра, книга, не го пускам, докато не приключа всичко, което намеря по темата. Иначе забравям в следващите 12 минути за кво иде реч и трябва да почвам отначало. Просто мозъкът ми е така устроен. Та всеки път се удивявам на хора, които могат да гледат/четат/играят 60 неща едновременно и да не губят нишката на това, дето се случва в тях. Примерно в случая, как успяваш да играеш ен на брой игри паралелно в продължение на години? Помниш ли изобщо кво се случва в тях? С ММО-та сигурно би се получило, но с игри, за които историята е централна? Не се заяждам, просто ми е интересно по колко различни начини работят мозъците на различните хора.
Мисля че в темата за джотаро го обсъдихме това. Просто не мога да отделям времето. И тряя ме удари музата. Както се случи с дарк соулс 1 и 3. Аз затва всеки дюс го почвам наново. Тия начални мисии съм ги минавал сигурно повече пъти от разработчиците
Въобще игра, дето разчита на история си я цапам от-до. Но трябва да ми е много до нея, че да ѝ се отдам напълно. Но тази година най-после открих за себе си удоволствието от мултиплейър. Винаги съм бил сингъл онли чичак и ся наваксвам пропуснати ползи едва ли не
А отделно - имам заглавия, дето си ги кретам по час на месец. Наш ли къф див напредък имам с Биошок 2 (който за мен е и единственият биошок, дето си струва) и пак си ми е имба кефът. И се оказва, че помня. Повечето игри имат история в гъза, проблемът е, че не помня контролите. Та първия ми един час, като се връщам към старо заглавие е зобане в менюто с движенията, че нищо не помня.

Въобще игра, дето разчита на история си я цапам от-до. Но трябва да ми е много до нея, че да ѝ се отдам напълно. Но тази година най-после открих за себе си удоволствието от мултиплейър. Винаги съм бил сингъл онли чичак и ся наваксвам пропуснати ползи едва ли не

А отделно - имам заглавия, дето си ги кретам по час на месец. Наш ли къф див напредък имам с Биошок 2 (който за мен е и единственият биошок, дето си струва) и пак си ми е имба кефът. И се оказва, че помня. Повечето игри имат история в гъза, проблемът е, че не помня контролите. Та първия ми един час, като се връщам към старо заглавие е зобане в менюто с движенията, че нищо не помня.
Съгласен съм за видео картите. 960 и 380 са долу-горе на едно ниво откъм фреймрейт, но nVidia принципно се поддържат по-добре от повече игри и GeForce Experience е мега добър за оптимизиране на различните заглавия и сваляне на драйвери.трубадур wrote:За тия пари може би GTX 960 или radeon r9 380. Тъпото на амд картите е че са мощни, сравнително евтини и лапат ток се едно им плащат мама им. И аз съм с амд. Само че вързах на времето много яка промоция за r9 290.
Като Нвидия фен трябва със съжаление да призная, че за точно тази игра АМд е по-добрия избор.AlDim wrote:Съгласен съм за видео картите. 960 и 380 са долу-горе на едно ниво откъм фреймрейт, но nVidia принципно се поддържат по-добре от повече игри и GeForce Experience е мега добър за оптимизиране на различните заглавия и сваляне на драйвери.трубадур wrote:За тия пари може би GTX 960 или radeon r9 380. Тъпото на амд картите е че са мощни, сравнително евтини и лапат ток се едно им плащат мама им. И аз съм с амд. Само че вързах на времето много яка промоция за r9 290.

Смятам, че на старото поколение и от двете компании вече му мина времето, затова еземи си от новите им предложения - малко по-скъпи са, но получаваш по-дълго поддръжка, особенно при Нвидия.
В момента например RX 470 4GB е доста добър избор за малко по-голям бюджет. Все пак и с нея не може да се играе комфортно на ултра.
Еквивалента от стран на Нвидия е Palit GTX1060 Dual 3GB, която ако се абстрахираме от DX:MD, аз като Нвидия фен препоръчвам.

- The Dragon
- Elder God
От сегашнят проект ще ми останат за мен няколко 1080 и едно две fury x - щее кажа като се прибера в софия как се държи на различните карти. За жалост май няма да успея да докопам до radeon pro duo.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
Не знам откъде черпиш тези данни но фактите показват точно обратното - В началото много игри са отлично напаснати към NVidia драйверите, след месец-два AMD ги настигат, а след година-две са много по-напред.но получаваш по-дълго поддръжка, особенно при Нвидия.
NVidia умишлено на драйверно ниво спъват старите си карти, без те да са технологично остарели. Помните ли, че 400-ната серия уж нямаше поддръжка на DX11 в началото? Това бе голяма лъжа, все пак по-късно бяха пуснати нормални драйвери. При NVidia кой знае какъв напредък в архитектурата липсва, понякога даже има обратното на развитие. Но чрез драйверна поддръжка компанията фаворитизира новите си видеокарти спрямо старите. Което проличава, когато сравните прогреса в годините на видеокарта от NVidia с неин пряк конкурент от AMD.
GeForce GTX 770 спрямо GTX 960 е много по-добра видеокарта с 50% повече Cuda ядра и 256-битова шина вместо 128-битова. Въпреки това GTX 960 в наши дни се представя по-добре от GTX 770. GTX 770 бе пряк конкурент на R9 280X, която пък е ребрандирана HD 7970. В момента дори старата HD 7970 е по-добра за игри от GTX 960 и много по-добра от някогашният си силен опонент GTX 770. Справедливо ли е това?
Друг пример е древната Radeon HD 7770 от времето на равностойната ѝ GeForce GTX 550 Ti. GTX 550 Ti в момента е антика, с която не може да подкарате по никакъв начин която и да е игра на нивото на HD 7770.
Radeon HD 7770 например се справя прилично с Witcher 3, нещо на което бившият ѝ конкурент GTX 550Ti не може. Не и с тази поддръжка.
Аз съм имал няколко ATI/AMD карти и само веднъж останах впечатлен преди повече от 10 години (https://en.wikipedia.org/wiki/ATi_Radeon_R300_Series). Оттогава насам драверите винаги са ми били проблем и някакво стабилно покачване на производителността не съм виждал (имах по едно време 4830, което беше ебати мъката). Последните 3 карти карам с nVidia (460, 660, 970) и всичките ми свършиха страхотна работа, докато мои познати често се мъчат с AMD-тата при нови заглавия. Ясно ми е, е AMD най-накрая се усетиха, че пазарния им дял се смалява сериозно и запретнаха повече ръкави последно време, но GTX 970 е желязна карта и съм повече от доволен, че я избрах. Дори в случая на Mankind Divided си цъкам спокойно с повечето сетинги на макс с 40-60 кадъра. Като цяло смятам, че от https://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_8_series насам nVidia обикновено са по-добрия избор.
- RRSunknown
- Elder God
Винаги са ако ги сменяш редовно преди да почнат да ги спъват софтуерно.
Е аз питах за нещо дето не е чак 650 кинта се пак и няма да иска още 1 захранване, че с 500 сега съм, маниаци
.
То играта, че ще чака бая още месеци ясно
. Не че ми се свидят 100-тина кинта точно за нея, ама кое по-напред да го...
Ма нека поддържа заформящия се спорец темата жива, после ще се отдели ако се натрупа повече материал кое е по-доброто с това привидно разнообразие на модели.
паре да има, пък гпу еквивалента на курви и бело после лесно 

То играта, че ще чака бая още месеци ясно

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
ОМГ ДИАЛОГА МЕЖДУ АДАМ И ПРИЧАРД ОТ ДЛС-ТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=DmpYXFPJyLk
Тая игра цялата е някъв сбъднат мокър сън, заклевам се!
А на нас ни гръмна захранването на компа точно докато инсталирахме ДЛСто и сега, УЖАС, ще се наложи да изкараме една вечер комуникирайки си.
https://www.youtube.com/watch?v=DmpYXFPJyLk
Тая игра цялата е някъв сбъднат мокър сън, заклевам се!

А на нас ни гръмна захранването на компа точно докато инсталирахме ДЛСто и сега, УЖАС, ще се наложи да изкараме една вечер комуникирайки си.

Даам диалозите межу тия двамцата са уникални винаги
. Nucl3arsnake for the win
Хахаха, що бе ще откриеш като поговорите на живо, че алдим не е лош човек бе

Хахаха, що бе ще откриеш като поговорите на живо, че алдим не е лош човек бе

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram