Това всичкото е прекрасно, аз го правя, но на тази карта, дето започнах хората направо ми се правят на маймуни. Никога не са ми реагирали така масово

. В смисъл, казват ти 'искаме повече пари за заплати' и ако не им осигуриш се изнасят от града със светлинна скорост, съответно, знаеш, цялата индустрия се срива. А и не мога да им събирам данъци, щото се оплакват, умре ли индустрията умира и търговията - пари няма. А съюзниците не винаги са склонни да ми дават пари, съответно като ми паднат драхмите под нулата и задлъжнея не мога да подкупя и нападателите. Гражданската отбрана пък е такова тъпо племе, не е истина, никва реакция като ги призовеш да помагат.
И аз си обичам иначе Арес и Артемида

именно заради войските, а и защото помагат при нападение (те май повечето помагат, даже Аполон ми избива monsters по земите, преди да съм призовала съответния герой - Тезей ми е противен, заради условията, които трябва да спазя, за да го призова).
Едит: Разбих ги

. Просто си отворих търговията в началото и криво-ляво се държах над 0 драхми, получи се. Минавам сега на мисията с Херкулес, после е Пелопонеската война и последна е Троянската.