Любима игра

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

scion_of_storm
Merchant

Post by scion_of_storm » Thu Sep 01, 2005 1:02 pm

Jaime Lannister wrote:
scion_Of_Storm wrote:WArcraft ТФТ
дябло2 ЛоД
Старцрафт
Хероес 3
Тц, тц, тц... Тая младеж, не бива да се слага War3 пред Стар Крафт. В никакъв случай!

гледай сега-това е списък на любимите игри(те всички са на 1 място и са равни),не слагам някоя над другите...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 01, 2005 1:10 pm

А трябва, трябва :P
And you can't dance with a devil on your back...

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Sep 01, 2005 1:27 pm

Roland of Gilead wrote:А трябва, трябва :P
Еми да де, Стар Крафта трябва да е над другите :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Thu Sep 01, 2005 5:50 pm

JaimeLannister wrote:
Roland of Gilead wrote:А трябва, трябва :P
Еми да де, Стар Крафта трябва да е над другите :)
защо?
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 01, 2005 6:03 pm

Защото е нещо велико, до което никоя от другите не може да се докопа никога.
And you can't dance with a devil on your back...

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Thu Sep 01, 2005 6:57 pm

в личната класация на много хора може всичко.
това че на вас ви харесва повече и че принципно евентуално е най-яката евер не я прави любима на всички. Много хора много вкусове.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Celeborn
Adept

Post by Celeborn » Wed Oct 05, 2005 11:57 am

Ох много са, като започнем: WarCraft 3, Zeus, там за Хари Потър третата, за Властелина първата.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 05, 2005 12:07 pm

:shock: :lol: Зевс!... Еха, имало хора, които да го харесват освен мен :oops:.

През последните три дни съм играла към 15 часа сигурно :P, много е зарибяващо, а и ми е интересно да си нападам съюзниците в гръб.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Celeborn
Adept

Post by Celeborn » Wed Oct 05, 2005 12:19 pm

дабе, бедна ти е фантазията какво чудо е, аз ги почнах от Фараон, минах през Клеопатра и сега Зевс.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Oct 05, 2005 1:01 pm

Ба, аз и с Цезар 3 съм куфял по 10-15 часа на ден ... Мания просто!

Celeborn
Adept

Post by Celeborn » Fri Oct 07, 2005 8:25 pm

То не може да не куфееш. Те са уникални.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Oct 07, 2005 8:38 pm

Аз съм се побъркала по Зевса (все едно не съм го играла преди...). Минавам мисиите за няколко часа, като обикновено ;) съм богата и известна :P :P :P. Снощи запънах яко на втората мисия от The voyages of Jason. Мъка, мъка, хората непрекъснато пищят за увеличаване на заплатите, пък аз не мога да развия стопанството достатъчно, за да поддържам бройка хора, които да ми произвеждат свръх продукция, която да мога да изнасям, за да печеля. Не мога и да повиша данъците, щото всички масово се изнасят (тва не ми се беше случвало). Резултатът - винаги съм навътре с финансите, а нон-стоп ми искат tribute в драхми... та след 1 час игра успявам да 'умра'... Ма ще се заинатя и ще поддържам висока безработица, за да си развия бронзодобива, щото на картата само това е по-ценното като ресурс. Имам и една малка карта, не мога да си построя красивите прави улици, не стига мястото, а трябва да отделя достатъчно и за по-луксозните къщи, щото ми искат 16 души на коне. Няма място и по брега за фрегатите + trading posts... няма пари и за храм на Атина Палада, няма зехтин, не мога да upgrade-на къщите...

Хех, какво съм се заоплаквала, днес ще ги натряскам всички васали по полуострова 8-).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Oct 07, 2005 8:55 pm

Елейн, тази нищо не е. Ти пробвай Троянската войта, е тя вече е чист ужас, честно си е. Особено с невъзможността да си набавяш бронз и производните му материали (оръжие специално) по почти никаквъв начин.

Един съвет - не поддържай висока безработица (да не говорим че лично аз рядко съм успявал да направя такава). Хората стават още по недоволни, и даже драстично намаление на данъците (аз ги слагам винаги ниски за да са доволни хората, пък и те рядко са били основно перо в бюджета) не ги оправя, осигури им работа. За войската, храмовете на Арес и Артемида са добра идея, дават по 2 групи войска.
За драхми и други продоволствия, може да изнудиш съюзниците. Като ти искат трибют - отказвай. Ако те нападнат - подкупвай. Алтернативно (аз не съм го пробвал) - виж от коя страна на картата ти влизат нападателите. След това разположи групи от гражданската отбрана (тези около двореца) около мястото и преди да те нападнат мобилизирай ги.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Oct 07, 2005 9:10 pm

Това всичкото е прекрасно, аз го правя, но на тази карта, дето започнах хората направо ми се правят на маймуни. Никога не са ми реагирали така масово :P. В смисъл, казват ти 'искаме повече пари за заплати' и ако не им осигуриш се изнасят от града със светлинна скорост, съответно, знаеш, цялата индустрия се срива. А и не мога да им събирам данъци, щото се оплакват, умре ли индустрията умира и търговията - пари няма. А съюзниците не винаги са склонни да ми дават пари, съответно като ми паднат драхмите под нулата и задлъжнея не мога да подкупя и нападателите. Гражданската отбрана пък е такова тъпо племе, не е истина, никва реакция като ги призовеш да помагат.

И аз си обичам иначе Арес и Артемида ;) именно заради войските, а и защото помагат при нападение (те май повечето помагат, даже Аполон ми избива monsters по земите, преди да съм призовала съответния герой - Тезей ми е противен, заради условията, които трябва да спазя, за да го призова).

Едит: Разбих ги :P. Просто си отворих търговията в началото и криво-ляво се държах над 0 драхми, получи се. Минавам сега на мисията с Херкулес, после е Пелопонеската война и последна е Троянската.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Clio
Moderator

Post by Clio » Fri Oct 07, 2005 11:47 pm

Elayne... осъзнаваш ли колко си близо до това да те ухапя? Къде ми е тая игра!? А? :evil: Само да си посмяла и думичка да изкоментираш още, преди да си ми я донесла!!!

Направо резил...
Ужас също.

Те хората ти в тази мисия затова не те щат! Съчувстват ми! Искат при мен!
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'