Да поспамим за разнообразие (Part 3)
Moderator: Moridin
- Borizmeiko
- Misting
Извиняавам се за прекъсването на нишката на разговора, но тъй като темата е спам, реших да поствам. Ако съм наршил някакви правила, извинявам се предварително.
В момента съществува форум BGWorld, koйто е предназначен за българите в чъжбина. Въпреки че е още "млад" форума има потенциал да стане място за стойностни ( и най0вече приятни) дискусии, какъвто е Shadowdance.
Shadowdance e forum който наистина уважавам, и се надяавам ако не друго, то поне да хвърлите един поглед на новозапочналия проект за саит за Българите В Чужбина! http://bgworld.forumup.com/
С уважение, Боризмеико!
В момента съществува форум BGWorld, koйто е предназначен за българите в чъжбина. Въпреки че е още "млад" форума има потенциал да стане място за стойностни ( и най0вече приятни) дискусии, какъвто е Shadowdance.
Shadowdance e forum който наистина уважавам, и се надяавам ако не друго, то поне да хвърлите един поглед на новозапочналия проект за саит за Българите В Чужбина! http://bgworld.forumup.com/
С уважение, Боризмеико!
имах предвид само горния линк и радостите от това да поспортуваш в компания ;ррр
тва админското не е спорт ами религия ;ррр
тва админското не е спорт ами религия ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Гласувам с ОСЕМ ръце за Аналния секс (аз на тва смайли му викам "анално-изненадано" от първия миг, в който го видях, така че с автора мислим еднакво
), двойката първи-последен, оня в дома за стари хора (размаза ме от смях
) и хомосексуалния
Обаче може ли някой да ми преведе плс четвъртото и третото отдолу нагоре?

And you can't dance with a devil on your back...
Щом е за теб, може 
Секс със зъбат таджикистанец (таджик) с "тюбетейка" (вид шапка, част от носията на народа)
Секс с таджик с тюбетейка, от който (таджик) ти се гади
виж шапката:

Иначе, обясненията на смайлитата къртят.

Секс със зъбат таджикистанец (таджик) с "тюбетейка" (вид шапка, част от носията на народа)
Секс с таджик с тюбетейка, от който (таджик) ти се гади
виж шапката:

Иначе, обясненията на смайлитата къртят.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Не че има нещо общо с квото и да било, но сега като си разглеждах мп3-ките установих, че от много поздрави и сваляне за този или онзи Роксет са ми се увеличили шесторно, че и им станах фенка
. Yey
... Най-вече Морви е виновна де
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

чудесата на природата ехх, малък шанс и тия на фотошопа да са ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Отвратително :<
Пък аз да напрая достояние една гениалност, пратена ми от Марфа:

А също и този... поучителен флаш:
http://www.unf-unf.de/show918.html
Лу Кенг, такъв, какъвто никога не сме го виждали...
Пък аз да напрая достояние една гениалност, пратена ми от Марфа:

А също и този... поучителен флаш:
http://www.unf-unf.de/show918.html
Лу Кенг, такъв, какъвто никога не сме го виждали...
And you can't dance with a devil on your back...
- Amos Trask
- Aes Sedai
муахахах.
Само не схващам кво толкоз му е смешното на Мазакура Фанетти.
Само не схващам кво толкоз му е смешното на Мазакура Фанетти.