Хех, класацията е за топ сериали все пак. Едва ли някой може да се оплаче, че сте сложили твърде много наградени сериали.Matrim wrote:Да, аз даже очаквах да ни обвинят в прекалена снобарщина по-скоро, защото сериалите в класацията ни като цяло са спечелили милиони награди.Moridin wrote:Всъщност Шадоуденс винаги е било списание на широкия подход, затова и имаме толкова голям каст от автори, за да cater-ваме към всеки вкус! Бъди сигурен, че има много читатели, които биха предпочели да гледат Suits пред The Wire || House of Cards.Martix wrote: И виждам, че е модерно да се хейти, чай да се изкажа и аз.
Suits? Castle?? Бозаво момчета и момичета, бозаво.Дори и бозата Downton Abbey е спечелила 52 награди.
Ама много мразя като се хвали нещо, което е само на 50% добро. Щом са сбозили късните сезони на нещо, значи тва нещо просто не е топ, не трябва да се приема като обида към личността, ок е да си харесваш сериали, които не са перфектни, затова го има термина guilty pleasure (доста неточен, кой пък се чувства guilty в ситуацията, в най-добрия случай страда егото, как може аз да харесвам нещо, което не е за харесване), ама недейте да твърдите неиронично, че са нещо повече от това, което са - забавна и приятна(до едно време) загуба на време.