ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ
Re: ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ
Щом Ароновски не успя да извади присъствие и достоверност от Томполсън мацето от воле си закова първото място у престижната класация, в която става въпрос за актриси, които да са просто ДЪ ЗЛЕ.
Пензата и трубадура - за Ема Уотсън говорите, нали?penzata wrote:Ема Томпсън, все още не мога да преценя, колко не ме кефи.

Мен ме дразни тая безумна пуберска обсесия по Ема Уотсън... Ще мине скоро, да се надяваме. Иначе момичето е симпатично, но не ми е направила особено впечатление с кой знае какъв талант.
shadow dance nikoga ne luje
- penzata
- Forsaken
Въх. Уотсън, де, Уотсън. Елементарно! 
В Уолфлауър пърковете бая ме дразнеше.

В Уолфлауър пърковете бая ме дразнеше.
Last edited by penzata on Mon Dec 12, 2016 4:37 pm, edited 1 time in total.
The hardest battles are fought in the mind.
бе знаех че нещо ѝ мажем името, затова и написах томполсън - толкова е заслужила, де. Инак да ти кажа чесну мен и Ема Томпсън ме не кефи множество. По е забавна на интервюта и пр. а и смешно да гледаш как Стивън Фрай, който уж по мъжове си пада, като говори с нея изглежда така сякаш е готов да я напъне на мига.
А че уотсън е симпатична в мутра е такава, ма до там, но на пубера треа ли му повече, че да я провъзгласи за царица на всичко женско и женствено?
А че уотсън е симпатична в мутра е такава, ма до там, но на пубера треа ли му повече, че да я провъзгласи за царица на всичко женско и женствено?
- penzata
- Forsaken
Треа му, баце, нещо повече от "женски междубедрия в изкуствен храсталак и сенки".трубадур wrote: А че уотсън е симпатична в мутра е такава, ма до там, но на пубера треа ли му повече, че да я провъзгласи за царица на всичко женско и женствено?

Ебаваш се ма си немаш на идея къ ме фърлят подобни глупости извън филма.
- penzata
- Forsaken
Не се стърпях. Иначе разбирам мъката ти, имайки предвид, че още навремето Надя в първия Американски Пай беше шейвд.
Е, все пак основният хайп по Ема е, че едно цяло поколение израсна с нея - главна героиня в любима поредица - и тя взе, че се превърна в хубава девойка
Не е просто щото е хубава, те хубавите с лопата да ги ринеш. А пък след това, веднъж като почна хайпът, и се натрупа като снежна топка по нанадолнище. Няма спирка.

shadow dance nikoga ne luje
показвали са кънтс в ранните американски пайове? ше зема да го гледам
War for the Planet of the Apes
https://www.youtube.com/watch?v=UEP1Mk6Un98
Тва ептем го обърнаха на Джордж Ромеро минус зомбитата и с pg-13 рейтинг.
пп. Някак през радара ми се е промъкнал гантз CGI филме:
Gantz: O
https://www.youtube.com/watch?v=WyTSM3UlUUs

War for the Planet of the Apes
https://www.youtube.com/watch?v=UEP1Mk6Un98
Тва ептем го обърнаха на Джордж Ромеро минус зомбитата и с pg-13 рейтинг.
пп. Някак през радара ми се е промъкнал гантз CGI филме:
Gantz: O
https://www.youtube.com/watch?v=WyTSM3UlUUs
- penzata
- Forsaken
suspention of disbelief!трубадур wrote:показвали са кънтс в ранните американски пайове? ше зема да го гледам![]()
Втората "Планета" ми е от най-любимите пост-апокалипсиси. И този трейлър радва.
Поради сходна простотия сега изстрадваме женифър лоуръндц, почвам като старите хора ама едно време кви жени имаше. тва сегашното некво бузесто, залупено или ако не, некво изкльощавяло с миша мутра, хвала на пластичните хирурзи в ю.корея там какви путеси просто преливат из екрана не е истина.Killua wrote:Е, все пак основният хайп по Ема е, че едно цяло поколение израсна с нея - главна героиня в любима поредица - и тя взе, че се превърна в хубава девойкаНе е просто щото е хубава, те хубавите с лопата да ги ринеш. А пък след това, веднъж като почна хайпът, и се натрупа като снежна топка по нанадолнище. Няма спирка.
А тъй като идва годината да си отмия гадния вкус от тъпи филми, почвам да се надъхвам с корейската продукция. The Handmaiden остава най-чаканото нещо, но топ десетката трябва да се запълни с още плява:
The Wailing
https://www.youtube.com/watch?v=43uAputjI4k
От младите акриси най-сексава и талантлива е Ема Стоун. За разлика от Лорънс Ема Стоун има очи (Лорънс има две свински очички) и за разлика от Уотсън може да играе, а не го раздава псевдоинтелектулалка.
И не спи с режисьорите за роли, както и не играе 50 годишни лели в менопауза. Та Ема Стоун е жената.
И не спи с режисьорите за роли, както и не играе 50 годишни лели в менопауза. Та Ема Стоун е жената.

- penzata
- Forsaken
Ема Стоун е грехота изобщо да я слагаш в едно изречение с такива "актриси". Докато при Ема, все още "се очаква" нещо, то при Дженката, всичко следващо все повече обезличава ролята ѝ от "Winter's bone" (бахти, сякаш тогава е била някаква бета, докато са я пробвали "къде най ще пасне"). Така де, в различно русло са.
Бе Ема Стоун, па и жена да ми обяснява кое е най-ебателното
При положение, че имаш Blake Lively и Тереза Палмър стоуна до тех е малко като кривокракото, гърбаво, с изхвръкналите зъби нещо, дето ще удариш вечерта след 5-та ракия, след като горните 2 са те отрязали.

При положение, че имаш Blake Lively и Тереза Палмър стоуна до тех е малко като кривокракото, гърбаво, с изхвръкналите зъби нещо, дето ще удариш вечерта след 5-та ракия, след като горните 2 са те отрязали.
Аз спя с жени, трубадуре. Иначе Палмър е руса Кристен Стюарт е тотално втф. Да беше казал Марго Роби щях да те взема насериозно.
А аз по милфки не си падам.
А аз по милфки не си падам.