Ода за една напитка
Moderator: Moridin
Деца. Спамите. Грозно.
А чаят е великолепен ликуид, на който гнусната бяла, правеща каймаци гадост не може дастъпи не на малкия пръст, ми не знам и аз къде. Въобще, прясното мляко е безобразно надценен шит, който се класира единствено студен и в комбинация с ударна доза какао
А да, и тоя топик се пак не е за творческия ъгъл
А чаят е великолепен ликуид, на който гнусната бяла, правеща каймаци гадост не може дастъпи не на малкия пръст, ми не знам и аз къде. Въобще, прясното мляко е безобразно надценен шит, който се класира единствено студен и в комбинация с ударна доза какао

А да, и тоя топик се пак не е за творческия ъгъл

And you can't dance with a devil on your back...
Аз обичам мляко. Обичам мляко с мед. Обичам мляко без мед. Много обичам мляко с много какао в него. Толкова много какао, че лъжичката изправена да седи. Ако щете да знаете, вкусно е и мляко с плодов чай - става като плодово мляко. Ама вие сте лами и нищо не разбирате и сте толкова тъпи, че и да ви го разправям пак нищо няма да разберете!
Ъх, това май беше от друго място. Но няма значка! Важното е, че млякото е правилен продукт и тая гупа Емилова дето твърди, че било много вредно щот имало казеин в него, може да изяде за по-здравословно чорапите, дето от няколко дена се каня да ги изпера!
И освен това върло не бива да се меша таратора прясно мляко. За тая цел хората са измислили киселото мляко, което смесено с правилна пропорция хашдвео, с известно количество чесън и китка копър, ако му туриш и краставичка и получаваш това, което трябва да получиш!
Ама какво ли съм седнала да ви говоря, като така и така няма ма разберете...
Ъх, това май беше от друго място. Но няма значка! Важното е, че млякото е правилен продукт и тая гупа Емилова дето твърди, че било много вредно щот имало казеин в него, може да изяде за по-здравословно чорапите, дето от няколко дена се каня да ги изпера!
И освен това върло не бива да се меша таратора прясно мляко. За тая цел хората са измислили киселото мляко, което смесено с правилна пропорция хашдвео, с известно количество чесън и китка копър, ако му туриш и краставичка и получаваш това, което трябва да получиш!
Ама какво ли съм седнала да ви говоря, като така и така няма ма разберете...
Прекрасно надали чак, ма е пивко. То да нямах и ензимен дефицит към мляко щеше да е още по-добре. А каймака е отвратително нещо. Ма се среща поне само в истинскто мляко, което не се продава напоследък.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- JaimeLannister
- Forsaken
напротив, продава си се..има си на определени на места лелки, кибичещи с ограничено количество шишета по литър и половина, които го продават съвем евтино при това...Но това мляко за съжаление не става за директна консумация, а не става и да се пие студено - големи минусиXellos wrote:Ма се среща поне само в истинскто мляко, което не се продава напоследък.

Абе тука всичките си говорите наизуст за таратора с прясно и кисело мляко!!! Като гледам, само Елейн е опитвала(при това очевидно на некачествен е попаднала)! Аз ще взема някой път да ви приговтя и ще се чудите що досега сте били в неведение! И само такъв ще ядете после!

ПП Рол, аз мислех точно в този раздел да пусна темата, но Мор вика - в творчество, та аз като добро дете, послушах единия админ...а то пък другият не одобрява, е земете се разберете де

shadow dance nikoga ne luje
- Moridin
- Global Moderator
Че какво му е интересното на разбирателството? 
А темата оригинално си беше творческа, това какво стана с нея после, е въпрос на научни дисертации за социопсихологическите особености на форума and thats that!!!
Каймакът си е хубав. Какво му е лошото? Проблемът на "истинското" мляко е, че е малко мазничко, ама не пречи, тя мазнината отива отгоре и си я обираш с лъжица

А темата оригинално си беше творческа, това какво стана с нея после, е въпрос на научни дисертации за социопсихологическите особености на форума and thats that!!!
Каймакът си е хубав. Какво му е лошото? Проблемът на "истинското" мляко е, че е малко мазничко, ама не пречи, тя мазнината отива отгоре и си я обираш с лъжица

This is it. Ground zero.
Мне, топикът изначално е писание с цел да се излигавим всички на тема прясно мляко и момичето прекрасно си се е ориентирало къде да го постваMoridin wrote:А темата оригинално си беше творческа, това какво стана с нея после, е въпрос на научни дисертации за социопсихологическите особености на форума and thats that!!!

@ Морви - и аз не разбирам що искат да пият мляко, но това с нещата го разбирам - притъпяват лигавия му вкус...
And you can't dance with a devil on your back...