Finding Neverland
Хм, този филм за Джеймс Матю Бари ли е? Че наскоро попаднах на един филм с Джони Деп за въпросния автор, но поради липса на титри, не го догледах(та ако е същото филмче, да се намират случайно субтитри? И на английски ще ми свършат работа, прсто беше лошо качество файлът и нищо не им разбирах на мънканията) 

shadow dance nikoga ne luje
- Amos Trask
- Aes Sedai
Oсвен всичко, в subs.unacs-bg.com или там както точно е сайта има титри за повечето releases на филма
.
Не споменах, че си свалих де що филми има с Джони Деп в бг пиъринга (поне от там, където имам достъп) и снощи гледах 'The man who cried'. Кристина Ричи + Джони Деп + Кейт Бланшет. Филмът няма кой знае какъв сюжет, но е някак много трогващ и грабващ окото. Начинът на заснемане, атмосферата, музиката, повлия ми доста, даже успях
да пусна две сълзи на финала
.

Не споменах, че си свалих де що филми има с Джони Деп в бг пиъринга (поне от там, където имам достъп) и снощи гледах 'The man who cried'. Кристина Ричи + Джони Деп + Кейт Бланшет. Филмът няма кой знае какъв сюжет, но е някак много трогващ и грабващ окото. Начинът на заснемане, атмосферата, музиката, повлия ми доста, даже успях

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around