The Series Topic, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

tigermaster
Elder God

Re: The Series Topic, Part III

Post by tigermaster » Sun Jan 22, 2017 5:54 pm

С "Frontier" по-добре никой да не си губи времето, преди да решат ще го бъде ли или няма по-натам. Човек може само да го е яд от начина, по който свършва.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Jan 23, 2017 12:10 am

The Brink е много як, Ян тук е писал за него.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Fri Jan 27, 2017 10:52 pm

penzata wrote:A Series of Unfortunate Events се оказа страшно зарибителен сериал, който приключи за едно сядане. :mrgreen:
И аз го изгледах и ми хареса много. По-добро е от филма, определено. Единственото странно нещо беше, че Олаф във втора и трета глава беше много Барни Стинсън и имах чувството, че гледам майката и неговите опити да свали жените. Или просто Нийл Патрик Харис е много добър "лош" актьор не знам.

coldie
Forsaken

Post by coldie » Sat Jan 28, 2017 9:49 pm

tigermaster wrote:С "Frontier" по-добре никой да не си губи времето, преди да решат ще го бъде ли или няма по-натам. Човек може само да го е яд от начина, по който свършва.
На мен ми харесва. Няма ги тия лъскавини на типичният Холивуд, за сметка на това клишета има, но ми допада.

coldie
Forsaken

Post by coldie » Sun Jan 29, 2017 7:19 pm

tigermaster wrote:С "Frontier" по-добре никой да не си губи времето, преди да решат ще го бъде ли или няма по-натам. Човек може само да го е яд от начина, по който свършва.
Те го заебаха сезона на половината ли? Само 6 серии са излезли още миналият месец спрян ли е?

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Jan 29, 2017 11:12 pm

Аз затова казвах, че е по-добре хората да не си губят времето с него поне засега.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

coldie
Forsaken

Post by coldie » Sun Jan 29, 2017 11:21 pm

tigermaster wrote:Аз затова казвах, че е по-добре хората да не си губят времето с него поне засега.
Това е втори сериал, който ме кефи и който спират.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jan 31, 2017 1:12 am

tigermaster wrote:Аз си гледам за втори път "Записките на следователя от секретната канцелария":
http://www.imdb.com/title/tt1569334/
Хубавото е, че съм забравил случаите почти напълно и сега все едно гледам нов сериал. Все така готин е, обаче, поне първият сезон - като изключим един епизод, който не връзва никакъв смисъл.
Догледах и втория сезон. Ами... По-добре е, отколкото го помнех, но първият, все пак, е по-хубав. Меко казано отвратителен английски, обаче - и откъм изговор, и откъм граматика, и това се чува под дублажа.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed Feb 01, 2017 12:01 pm

Наркос е разкошен сериал за двата епизода, които изгледах се влюбих. Безмерно много се радвам на хейта по оня боклук Рейгън и на това, че Стив не е "омг добрия американски спасител", а Пабло да е "злия латино престъптник". Оберин е прекрасен. Пабло също е изигран брилянтно, но още като проговори зчси знаех, че на пичът испанския не му е майчиния език, то не бяха Р-та, ни беше θ. И все пак се справя много по-добре от американските си събратя в това отношение.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Wed Feb 01, 2017 12:12 pm

Пичагата е бразилец, по-познат като "Насчименто за президент" от Elite Squad. Още не мога да го почна това дори, а то вече 4 сезона направили :roll:

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed Feb 01, 2017 12:40 pm

Знам, че е бразилец, даже сама си го познах, понеже имам опит с бразилци, опитващи се да говорят испански. Събратя по професия/актьори имах предвид.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Wed Feb 01, 2017 12:42 pm

идеята е да одиш да гледаш elite squad - иц дъ бест

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Feb 02, 2017 3:15 am

Аз още не мога да разбера как тоя сериал съществува? Смисъл открито се казва, че Щатите се месят в чужди избори, бясната храна по Рейгън/Буш Старши, waterboarding и некомпетентните американски служители на ЦРУ. И фиксацията им по комунистите как те са най-голямото зло. Въобще искам повече такива сериали, в които американските служби не са добрите прекрасни герои, а са показани като лайната, които са.

Толкова са ми неприятни всички американци в тоя сериал без Пеня и Мърфи, че ми се щеше Ескобар на тях да им причиняваше тия мъчения. Бабишкерата е яка де.

Имам оплакване, че вече голите мъже не са Педро Паскал в цялата си прелест, а някакви дебели космясали латиноси. Не мерси. То и жените не са яки.

НО ОМГ жената на Ескобар eгати jailbait-a :shock: :shock:

Litz
Ascendent

Post by Litz » Sun Feb 05, 2017 2:48 am

Искам създателите на Santa Clarita Diet да умрат в адски мъки просто. Не е нормално на топ 3 най-ключовото място в Берлин да сложиш ГИГАНТИЧЕСКИ нарязан пръст, сервиран като Curry Wurst, който не можеш да не видиш, защото е почти една пряка дълъг и е абсолютно първото нещо, което виждаш като излезеш от S-Bahn-a.
Обичам горинеса, но това там не е мястото.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Tue Feb 07, 2017 8:44 am

Litz wrote:Искам създателите на Santa Clarita Diet да умрат в адски мъки просто. Не е нормално на топ 3 най-ключовото място в Берлин да сложиш ГИГАНТИЧЕСКИ нарязан пръст, сервиран като Curry Wurst, който не можеш да не видиш, защото е почти една пряка дълъг и е абсолютно първото нещо, което виждаш като излезеш от S-Bahn-a.
Обичам горинеса, но това там не е мястото.
Изгледах пилотния вчера и тези двадесет и кусур минути се оказаха цяла вечност. Добре че Нейтън Филиън (според imdb :spite: ) участва само в първия, така че сериалът директно може да ходи У кофата.
The hardest battles are fought in the mind.