The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Re: The Series Topic, Part III
С "Frontier" по-добре никой да не си губи времето, преди да решат ще го бъде ли или няма по-натам. Човек може само да го е яд от начина, по който свършва.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
The Brink е много як, Ян тук е писал за него.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
И аз го изгледах и ми хареса много. По-добро е от филма, определено. Единственото странно нещо беше, че Олаф във втора и трета глава беше много Барни Стинсън и имах чувството, че гледам майката и неговите опити да свали жените. Или просто Нийл Патрик Харис е много добър "лош" актьор не знам.penzata wrote:A Series of Unfortunate Events се оказа страшно зарибителен сериал, който приключи за едно сядане.![]()
На мен ми харесва. Няма ги тия лъскавини на типичният Холивуд, за сметка на това клишета има, но ми допада.tigermaster wrote:С "Frontier" по-добре никой да не си губи времето, преди да решат ще го бъде ли или няма по-натам. Човек може само да го е яд от начина, по който свършва.
Те го заебаха сезона на половината ли? Само 6 серии са излезли още миналият месец спрян ли е?tigermaster wrote:С "Frontier" по-добре никой да не си губи времето, преди да решат ще го бъде ли или няма по-натам. Човек може само да го е яд от начина, по който свършва.
- tigermaster
- Elder God
Аз затова казвах, че е по-добре хората да не си губят времето с него поне засега.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Това е втори сериал, който ме кефи и който спират.tigermaster wrote:Аз затова казвах, че е по-добре хората да не си губят времето с него поне засега.
- tigermaster
- Elder God
Догледах и втория сезон. Ами... По-добре е, отколкото го помнех, но първият, все пак, е по-хубав. Меко казано отвратителен английски, обаче - и откъм изговор, и откъм граматика, и това се чува под дублажа.tigermaster wrote:Аз си гледам за втори път "Записките на следователя от секретната канцелария":
http://www.imdb.com/title/tt1569334/
Хубавото е, че съм забравил случаите почти напълно и сега все едно гледам нов сериал. Все така готин е, обаче, поне първият сезон - като изключим един епизод, който не връзва никакъв смисъл.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Наркос е разкошен сериал за двата епизода, които изгледах се влюбих. Безмерно много се радвам на хейта по оня боклук Рейгън и на това, че Стив не е "омг добрия американски спасител", а Пабло да е "злия латино престъптник". Оберин е прекрасен. Пабло също е изигран брилянтно, но още като проговори зчси знаех, че на пичът испанския не му е майчиния език, то не бяха Р-та, ни беше θ. И все пак се справя много по-добре от американските си събратя в това отношение.
Пичагата е бразилец, по-познат като "Насчименто за президент" от Elite Squad. Още не мога да го почна това дори, а то вече 4 сезона направили 

Знам, че е бразилец, даже сама си го познах, понеже имам опит с бразилци, опитващи се да говорят испански. Събратя по професия/актьори имах предвид.
идеята е да одиш да гледаш elite squad - иц дъ бест
Аз още не мога да разбера как тоя сериал съществува? Смисъл открито се казва, че Щатите се месят в чужди избори, бясната храна по Рейгън/Буш Старши, waterboarding и некомпетентните американски служители на ЦРУ. И фиксацията им по комунистите как те са най-голямото зло. Въобще искам повече такива сериали, в които американските служби не са добрите прекрасни герои, а са показани като лайната, които са.
Толкова са ми неприятни всички американци в тоя сериал без Пеня и Мърфи, че ми се щеше Ескобар на тях да им причиняваше тия мъчения. Бабишкерата е яка де.
Имам оплакване, че вече голите мъже не са Педро Паскал в цялата си прелест, а някакви дебели космясали латиноси. Не мерси. То и жените не са яки.
НО ОМГ жената на Ескобар eгати jailbait-a

Толкова са ми неприятни всички американци в тоя сериал без Пеня и Мърфи, че ми се щеше Ескобар на тях да им причиняваше тия мъчения. Бабишкерата е яка де.
Имам оплакване, че вече голите мъже не са Педро Паскал в цялата си прелест, а някакви дебели космясали латиноси. Не мерси. То и жените не са яки.
НО ОМГ жената на Ескобар eгати jailbait-a

Искам създателите на Santa Clarita Diet да умрат в адски мъки просто. Не е нормално на топ 3 най-ключовото място в Берлин да сложиш ГИГАНТИЧЕСКИ нарязан пръст, сервиран като Curry Wurst, който не можеш да не видиш, защото е почти една пряка дълъг и е абсолютно първото нещо, което виждаш като излезеш от S-Bahn-a.
Обичам горинеса, но това там не е мястото.
- penzata
- Forsaken
Изгледах пилотния вчера и тези двадесет и кусур минути се оказаха цяла вечност. Добре че Нейтън Филиън (според imdbLitz wrote:Искам създателите на Santa Clarita Diet да умрат в адски мъки просто. Не е нормално на топ 3 най-ключовото място в Берлин да сложиш ГИГАНТИЧЕСКИ нарязан пръст, сервиран като Curry Wurst, който не можеш да не видиш, защото е почти една пряка дълъг и е абсолютно първото нещо, което виждаш като излезеш от S-Bahn-a.

The hardest battles are fought in the mind.