ами, един странен дългокос колега изпъкна леко в селската идилия на 1ви курс 1ви семестър Англ Филология в ПУ...не след дълго го видях да чете странно на вид списание /честно казано приличаше на тетрадка/на въпроса ми какво е това съвсем естествено отговори "ами хартиения брой на едно електронно списание,за 1 панаир на книгата го издадохме"..аз изгледах тъпо.. 2-3 погледа по-късно го измолих за уикенда,където го изядох с кориците...после разбрах че по-някакъв начин въпросният метъл/колега/странен тип

участвал в създаването му и оттам айде сайт,форум и к'вото има....за несведущите колегата е матрим,а аз съм едно не много вписващо се в идеята "дълга коса,фентъзи,аниме,разл. видове метъл" типче, но определено ми е доволно интересно....а и метъл послушвам,не е като без хич...бтв се разбивам на японска анимация..но имам мноого бегли впечатления от това,което наистина ми хареса..хареса ми зверския рисунък,нещо което не виждам в повечето анимета, оценявани като култови от феновете...зат'ва ше иска обработка да прогледам аниме

...ами щях да пиша т'ва е, ма не е само..все пак стига спам...айде ше приключвам.