Какво ще направите, след като завладеете света?
Moderator: Moridin
А аз си намерих гащи (мъжки) в чантата. Много симпатични, на цветенца.
Ама не бяха мои, нито пък на някои познат (познатите ми не слагат гащите си в чужди чанти, надявам се де...) Така или иначе не разбрах чии са. Стоят си и до днес тия гащи на цветенца и ми се хилят. Сигурно един ден и те ще изчезнат при чорапите, а?
Марфа, а твои ли бяха поне гащите?
Ама не бяха мои, нито пък на някои познат (познатите ми не слагат гащите си в чужди чанти, надявам се де...) Така или иначе не разбрах чии са. Стоят си и до днес тия гащи на цветенца и ми се хилят. Сигурно един ден и те ще изчезнат при чорапите, а?
Марфа, а твои ли бяха поне гащите?
Бе бая са ми широки, трее ти ги върна някой ден ;рррMarfa wrote:Аз чорапи не губя, което е странно. Веднъж обаче от къщи ми изчезнаха едни гащи...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Morwen wrote:Btw, коя беше онази книга, където имаше измерение на загубените единични чорапи? Коралайн ли, или бъркам нещо?
Нейде из 'Господаря Демон' май беха.
Марфе, то аз на Мор банския свих ти за некви тривиални гащи ми говориш ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Какво ще направя, когато завладея света:
1. Всичките атомни оръжия да ги няма. Биологичните също.
2. Всичката индустрия се унищожава, за да няма замърсяване. Изключение се прави за компютърната, здравеопазването, правенето на филми и аниме и производството на шоколад.
3. Свободен достъп до интернет за всеки, който го желае, и никакви братя.
Има и още, после ще дописвам.
1. Всичките атомни оръжия да ги няма. Биологичните също.
2. Всичката индустрия се унищожава, за да няма замърсяване. Изключение се прави за компютърната, здравеопазването, правенето на филми и аниме и производството на шоколад.
3. Свободен достъп до интернет за всеки, който го желае, и никакви братя.
Има и още, после ще дописвам.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- JaimeLannister
- Forsaken
Ще започна масова кампания по анти-прогрес. Ще бъде иззето всяко оръжие, което няма острие. С ножове, мечове и вилици не можете да унищожите света, нали? Никакви лиготии като пешки и бомби, не! Това е толкова некултурно и грозно!!! Освен това, няма да има никакви самолети, освен тези, с които ще се разнасят провизии до най-затънтените краища на планетата, те ще са малки, невъоражени, червени и под строг отчет. Придвижването ще става единствено на коне, пеша, в каруци и с влакове. Може би дори влачени от парни локомотиви. Ще си помисля. Друго, ще бъде сложен край на глобализацията, за да не се изгубят отделните култури. Без право на обжалване. И докато населението на Земята оре ниви, сее картофи, угоява прасета и кротува, в тайната Столица ще се правят генетични експерименти за създаване на Се... ъ...
на там разни интересни интелигентни създания като дракони, котки, които четат мисли и С... супер-войници, които да бъдат изпращани с ултра модерните ми космически кораби да проучват и колонизират прекрасни чужди светове. Хахахаха.
Ще бъде наистина прекрасно.

Ще бъде наистина прекрасно.
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know
Tell me why your eyes weep, I really want to know
- Amos Trask
- Aes Sedai

- Amos Trask
- Aes Sedai