Джордж Мартин
- Couatl
- Sorcerer
Джордж Мартин
Абе вярно ли е, че тоя човек се е гътнал? Отнякъде дочух такова нещо, а понеже на разполагам със сайта му да проверя лично - дайте някакво линкче плс...
...
- JaimeLannister
- Forsaken
Сайтът на Мартин е www.georgerrmartin.com и вчера вечерта нямаше нищо такова, а и сега пише, че последният апдейт е от 23.03.2005.
edit: Google не намира новини за Мартин от последните 2 дни, явно е само слух.
edit: Google не намира новини за Мартин от последните 2 дни, явно е само слух.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Скоро излиза книга номер 4. ще се казва Пир за врани.
Клик тук
Интересно ми е, колко вас са чели това произведение и какви ви е мнението за книгата?
Клик тук
Интересно ми е, колко вас са чели това произведение и какви ви е мнението за книгата?
- JaimeLannister
- Forsaken
Toй май никът ми говори достатъчно...Rogue wrote:Скоро излиза книга номер 4. ще се казва Пир за врани.
Клик тук
Голяма заробявка ми беше навремето.
Няма да се впускам в големи литературни анализи, но това е една от книгите, които са причина все още да вярвам, че във фентъзито има хляб....
Иначе, ако трябва да съм честен, малко ме умори цялото това чакане и вече тръпката я няма...
Мдаа, и с мен е така, повече или по-малко. Имаше един момент, в който не смятах че във фентъзито може да има някакъв прогрес (разбирай, това преди Ериксън, въпреки че мен не ме кефи чак толкова и нямам нерви да го чета при този абсурден превод), ама чичко Джордж Мартин ме накара да почна да инвестирам в тези големи тухли, въпреки че както е тръгнало, за момента ще са поне седем. Rogue, ако искаш наистина да пуснеш новина, дай датата на издаване на български
Иначе не че мога да си прочета в оригинал, ама не ми се кисне пред екрана на лаптопа, а пък нещо поредицата не е чак толкова велика, че да се изръся за да си я поръчам. Но наистина, някак си и аз почнах да губя ентусиазъм от това чакане, направо не ми се мисли кога ще бъдат довършени следващите.
Ех, не се научиха тези фентъзи автори - вижте Толкин, обема е толкова малък, а толкова много има в него

Ех, не се научиха тези фентъзи автори - вижте Толкин, обема е толкова малък, а толкова много има в него

This signature is not yet rated
Аз си ги препрочитам в момента, ако си отишъл на линка, който пуснах, ще видиш много хубави рисунки на героите от книгата.
Това ми е интересен въпрос. Кой според теб е третата глава на дракона?
И песента за 'Огън и Лед'?
Еинственият възможен е Джон Сняг, това ще обясни пророчеството за трите глави на дракона и ще се докаже моята хипотеза, че Сняг е Тргариен (или че приписването като незаконен син на Едадрд Стар е трудната молба на умиращата жена.)
Ти как мислиш Джайм?
Интересно ми е какво ще стане с Церсей и какво се мъти около Аря. И при нея има доста тайни, дали ще стане лицетанцор?
Това ми е интересен въпрос. Кой според теб е третата глава на дракона?
И песента за 'Огън и Лед'?
Еинственият възможен е Джон Сняг, това ще обясни пророчеството за трите глави на дракона и ще се докаже моята хипотеза, че Сняг е Тргариен (или че приписването като незаконен син на Едадрд Стар е трудната молба на умиращата жена.)
Ти как мислиш Джайм?
Интересно ми е какво ще стане с Церсей и какво се мъти около Аря. И при нея има доста тайни, дали ще стане лицетанцор?
- JaimeLannister
- Forsaken