ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ
Re: ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ
https://www.youtube.com/watch?v=DekuSxJgpbY
Logan. Trailer #2
Could it be...I beg you...let it be ... an awesome experience.
Двата трейлъра са чисто златце. Дори и филма да е дроп в крайна сметка, само заради трейлърите си струва хайпа.
Logan. Trailer #2
Could it be...I beg you...let it be ... an awesome experience.
Двата трейлъра са чисто златце. Дори и филма да е дроп в крайна сметка, само заради трейлърите си струва хайпа.
If you want to touch Me-touch the sun,
if you want to catch Me-catch the wind,
if you want to smell Me-smell the blood,
if you want to kill Me-kill the death,
if you want to live-be Me.©
LightOne(2005-?)
Колелото на Времето - Какво липсва в превода?
if you want to catch Me-catch the wind,
if you want to smell Me-smell the blood,
if you want to kill Me-kill the death,
if you want to live-be Me.©
LightOne(2005-?)
Колелото на Времето - Какво липсва в превода?
https://www.youtube.com/watch?v=mL0FYUpXuoo
Song to Song, starring Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman, Cate Blanchett, Val Kilmer...и още един куп звездни имена, но първите четирима са главните.
Directed by Terrence Malick
Cinematography Emmanuel Lubezki
Много яко изглежда, ще се гледа!
Song to Song, starring Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman, Cate Blanchett, Val Kilmer...и още един куп звездни имена, но първите четирима са главните.
Directed by Terrence Malick
Cinematography Emmanuel Lubezki
Много яко изглежда, ще се гледа!

shadow dance nikoga ne luje
Абе той и Knight of Cups изглеждаше интересен на трейлър, а после тя каква излезе. С Малик трябва да се внимава.
There are no rules! I'm gonna get you!
Too white. Тоя филм е като сън на Хитлер, егати.
shadow dance nikoga ne luje
- penzata
- Forsaken
The hardest battles are fought in the mind.
Некъф в коментарите:
We don't need physics, we got family
We don't need physics, we got family
Пуснаха ни го пред Логан "бързи и яростно 8" или по-познат като "2 компира се опитват да извлекат емоция" (за дизел и родригез иде реч) и публиката се оргазмира, особено като подводницата изскочи от водата.
- penzata
- Forsaken
При мен на двете гледания беше по същия начин. Ама и аз успях да изкарам инфантилен повик и се слях с масовката. 

The hardest battles are fought in the mind.
Жената Чудо изглежда страхотно. Тъпото е, че тоя филм обаче няма никакво право да се провали. Той трябва да е перфектен, за да има продължения и още филми с жени, щото иначе нищо няма да видим. Нищо, че УЖАСНИ комиксови филми за мъже бол.
Ма нейните цици няма да покажат само на крис пайн, сексизъм!!!!
бтв, верно изглежда доста добре, на мен проблемът ми е, че се чудя какво може да извадят през първата световна, дето да ѝ се опре, при положение, че на капитан америка не успяха да намерят противник през втората световно. А тук говорим за богиня. Но ако марвел са путьовци, тия в дс са психопати и има надежда баш противникът ѝ да е заодоволително мощен.
Щото жената уондър срещу произволни германци нема да е кой знае колко епичен сблъсък.
бтв, верно изглежда доста добре, на мен проблемът ми е, че се чудя какво може да извадят през първата световна, дето да ѝ се опре, при положение, че на капитан америка не успяха да намерят противник през втората световно. А тук говорим за богиня. Но ако марвел са путьовци, тия в дс са психопати и има надежда баш противникът ѝ да е заодоволително мощен.
Щото жената уондър срещу произволни германци нема да е кой знае колко епичен сблъсък.
Е, най-вероятно ще я изправят срещу военна групировка зад която в стил Хидра стои Вандал Савидж или някой от другите безсмъртни злодеи.срещу произволни германци
Доколкото разбрах събитията по време на Първата световна трябва да я отвратят от всички страни в конфликта, защото са слабаци и страхливци.
Вместо достойно, стилно и индивидуално да се колят и мишкат с мечове, копия и стрели, те ползват нърдските масови и анонимни технологии, като артилерия, картечници, танкове и отровен газ.
Къде по-персонално и задоволително е да изкормиш противника си, докато го гледаш в очите.
Last edited by alshu on Mon Mar 13, 2017 1:33 pm, edited 3 times in total.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
Така и си требе. Пипъл сакalshu wrote:трябва да я отвратят от всички страни в конфликта.срещу произволни германци

Дописах защо от евентуалната гледна точка на войн възпитан в псевдоантични идеали.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said: